Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Mirel Hălălai: „Doamnele liberale participante la întâlnirea de la Teiuș, nu au reușit să vadă adevărata față a unui oraș care muncește din greu”

FURDUI Alexandru

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mirel Hălălai: „Doamnele liberale participante la întâlnirea de la Teiuș, nu au reușit să vadă adevărata față a unui oraș care muncește din greu”

Tot respectul pentru doamnele liberale (simpatizante sau membre de partid) din orașul nostru, din județul Alba si nu numai!

Faptul că doamnele se implică în politică, animate mai mult ca sigur de dorința de a face ceva bun, pentru societatea în care trăiesc și muncesc, nu poate decât să mă bucure, atunci când acțiunile promovate de distinsele reprezentante ale sexului frumos au la bază corectitudinea, respectul pentru sine și pentru cei din jur, seriozitatea în a prezenta adevărul așa cum este el, necosmetizat pentru că cei mai mulți știu asta, atunci când dai declarații neadevarate ocolind realitatea, doar din dorința de a face un rating fără fundament, acoperind prin tot ce faci nerealizările și eșecurile unor administrații neperformante – datele problemei se schimbă fundamental și cei care calcă prin orice mijloace efortul și munca celor ce doresc cu adevărat o schimbare în bine a orașului nostru intră, așa cum este o lege a firii intr-un derizoriu absolut ridicol!

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Citind articolul din ziarul Unirea, 21 septembrie 2022, pagina 8 “Încă o organizație a femeilor liberale constituită în județ: succes organizației femeilor liberale Teiuș!” nu pot să nu pun niște întrebări banale la care mai mult ca sigur răspunsurile ar trebui date de făuritorii articolului (nesemnat dealtfel) dar ca de obicei în spatele anonimatului se ascunde întotdeauna altceva(sau altcineva).

1.Despre ce implicare și inițiativă cetățenească se face vorbire de către doamnele liberale „ pentru ca acest oraș să înceapă să se dezvolte și să apară pe harta administrațiilor care fac performanță in județ”?

Întrebarea cred că ar trebui adresată administrației pedelisto-liberale care peste 12 ani, până în anul 2012, a condus orașul Teius iar bilanțul în luna iunie 2012 este unul cunoscut de toți concetățenii mei de bună credință

-Oraș fără canalizare
-Oraș cu două străzi asfaltate din totalul de 38 de străzi
-Oraș prăfuit și obosit, cu satele aparținătoare fără apa potabilă și căi de acces cu brudina în loc de pod rutier, cu o primărie care a căzut la propriu!
-Viață culturală spre zero, clădirile administrației degradate purtând pecetea nepăsării și dezinteresului.
– Gunoi și mizerie pretutindeni, singurul parc de la acea vreme părasit și murdar, cu o făntâna arteziană pe post de coș de gunoi și proptitoare de scenă improvizată!

Și lista poate continua……

2.Ce înseamnă, în afară de dorința de a prelua cu orice pret administrația din Teiuș faptul că “orașul mai are nevoie doar de o schimbare urgentă pe plan administrativ pentru ca pe viitor să fie atractiv pentru investitori dar și pentru locuitori”?

Oare să fie vorba doar de perpetuarea unei stări de neputință și nepăsare, grevată și de alte interese mai mult sau mai putin obscure, care au guvernat zeci de ani orașul nostru până in iunie 2012, de au ajuns să pună întrebări de tipul: “ de ce la noi nu se face nimic” cei mai înfocați partizani liberali?
Despre ce s-a făcut în orașul nostru începând cu anul 2012 nu doresc să vorbesc eu, este strict atributul concetățenilor mei onești și serioși cărora sloganul “ Teiușul primul” le place îi reprezintă și muncesc pentru el!.

Probabil că doamnele liberale participante la întâlnirea de la Teiuș, nu au reușit să vadă adevărata față a unui oraș care muncește din greu să steargă decalajele generate de administrația pe care tot domniile lor au susținut-o până în anul 2012 din cauza perdelelor de la ferestrele sălii de sedințe!
Realitatea necosmetizată este în stradă, între oameni, alături de problemele, gândurile și năzuințele lor, de dorința de a trăi, intr-un oraș civilizat și curat alături de cei dragi lor.

Cu deosebit respect doamnelor din politică și din viața reală!
Cu respect pentru adevarații liberali!

Mereu deschis la un dialog corect și cinstit
Primarul orașului Teiuș
Dr. ing. Mirel Vasile Hălălai


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Aproape 10 kilometri de drum urmează să fie modernizat în comuna Ocoliș: Licitația de peste 7,2 milioane de lei, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Aproape 10 kilometri de drum urmează să fie modernizat în comuna Ocoliș: Licitația de peste 7,2 milioane de lei, lansată în SEAP Primăria comunei Ocoliș a lansat, pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, un proiect prin care două străzi urmează să fie reabilitate. Mai exact, strada Pociovaliște 700 m. și drumul Jgheburoasa 9.100 m. urmează […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea