Mircea Simu: Rămân în cursa pentru cugireni!

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

    În urma publicării în ziarul dumneavoastră a articolului „PSD-istul Mircea Simu scos din cursa pentru Primăria Cugir”, în data de 16 februarie 2012 şi în virtutea dreptului la replică vă rog să publicaţi poza reală a subsemnatului, precum şi următoarele precizări. Îmi exprim dezaprobarea totală şi uimirea să văd că în articolul mai sus citat apare o poză care nu are nimic de a face cu persoana mea. Referitor la textul articolului, precizez că PSD Cugir, recunoscută ca fiind una dintre cele mai puternice organizaţii social-democrate din judeţ, a început încă din toamna anului 2010 o acţiune de selectare a candidatului partidului pentru alegerile locale, la funcţia de primar al oraşului. M-am înscris în această cursă cu bună credinţă şi cu gândul că putem face mai mult pentru oamenii Cugirului. Din 5 candidaţi la această funcţie, în urma mai multor sondaje, a discuţiilor cu colegii din biroul PSD Cugir, am câştigat această campanie şi am fost desemnat ca fiind candidatul PSD la funcţia de primar al oraşului Cugir. Ulterior, PSD a intrat alături de PNL şi PC în alianţa Uniunea Social Liberală, care are ca principal obiectiv câştigarea alegerilor locale şi generale, pentru a scăpa ţara de dezastruoasa guvernare portocalie a PDL-ului. Programul comun al USL de desemnare a candidaţilor prevedea că fiecare formaţiune politică îşi va stabili candidaţii de primar şi listele de consilieri, lucru care s-a întâmplat în luna noiembrie 2011. Am fost confirmat de Conferinţa orăşenească drept candidat al PSD Cugir, cu votul a 500 de persoane, urmând ca USL Alba să analizeze toate candidaturile şi să stabilească în mod unitar modul de acţiune al alianţei pentru alegeri.
Desemnarea lui Adrian Teban ca fiind candidatul USL pentru Primăria Cugir nu a avut în spate nimic tenebros şi nici sondaje mai mari sau mai mici de opinie. Marele „secret” e acela că în toate localităţile României unde există primari în funcţie ai PSD, PNL sau PC şi aceştia doresc să candideze, ei trebuie sprijiniţi de toate partidele alianţei, devenind candidaţii USL.
În următoarea perioadă vom stabili lista comună a USL pentru Consiliul Local Cugir şi vom trece împreună cu colegii liberali la elaborarea Programului de guvernare al oraşului Cugir, unde se vor regăsi atât ideile şi propunerile social-democrate, cât şi cele ale colegilor liberali şi vă asigur că ne vom lupta să facem lucruri bune pentru oamenii Cugirului.
Le mulţumesc tuturor cugirenilor, oameni simpli, mulţi neafiliaţi politic, cu care am vorbit şi care m-au încurajat în acest demers şi îi asigur că nu mă simt „scos” din nici o cursă şi sunt mai determinat ca niciodată să muncesc pentru ca USL să câştige Primăria Cugir şi Consiliul Local. Cred că Adrian Teban a dovedit că poate face multe pentru oraşul nostru şi sunt convins că împreună, după luna iunie, vom face o echipă imbatabilă, vom da un nou impuls dezvoltării oraşului şi bunăstării oamenilor din Cugir, iar în toamnă vom câştiga împreună şi alegerile parlamentare!
Celor care îmi trimit zâmbete şi „propuneri politice” le spun că sunt şi voi rămâne PSD-ist, iar celor care manipulează şi vor să vadă dezbinată Uniunea Social Liberală le spun că suntem mai puternici cu fiecare zi care trece, iar acest proiect politic va fi unul de succes şi va aduce un alt mod de a guverna, atât la nivel local, cât şi naţional.
Sunt Mircea Simu şi rămân în cursa pentru cugireni!

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT
PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

18 Comentarii

Dorin 20 februarie 2012 at 20:36

Dute ma ,,pesedistule,,!!! Unde ramai,in cursa(autobuz) la Vinerea pe ruta Jibot? Ce rau si dur vrei sa pari dar poate ai sanse ca si actualul are barba!

gogu 20 februarie 2012 at 21:00

ei lasa ca la Halba Iulia se bat fostii aliati Hava si Lica Crisan ca nu le mai ajunge ciolanul !

bogdan 21 februarie 2012 at 8:12

Ciocoii portocalii se tem enorm de alianta USL!! Iar locul lor este la cosul de gunoi!! Cu Teban primar si Simu viceprimar Cugirul va arata altfel!! Iar Rosian ar trebui sa nu se mai ascunda dupa fusta doamnei Camelia

CUGIR C 20 februarie 2012 at 21:13

MA BUCUR CA SUNTETI UNITI SI CA SONDAJELE SUNT CRITERIU DE ALEGERE A CANDIDATULUI LA FUNCTIA DE PRIMAR….DAR LA FUNCTIILE DE CONSILIERI…..TOT SONDAJUL ARE PRIORITATE?????

penelistu 21 februarie 2012 at 8:31

Are prioritate sa va scoatem, prin alegeri corecte nu cum vreti voi prin frauda,din Consiliul Local si din Parlament hoti portocalii!!!

mariana 21 februarie 2012 at 8:09

bravo pentru Simu! si sa nu cadeti in cursa nici PSD-ul nici PNL-ul pentru ca tampitii astia portocalii trebuie sa iasa din istorie, dupa cat rau au facut. oamenii nu trebuie sa uite!!!

ghita 21 februarie 2012 at 8:27

mie.mi pare rau ca nu mai candideaza mircea simu. ne.am cam saturat de teban!

ghita2 22 februarie 2012 at 11:07

Da ptr ca esti psdist, tot teban va castiga

corina 21 februarie 2012 at 8:58

Asa da Cadindat!
Unul care stie sa faca aranjamente, fie de bunavoie, fie ca il bate nevasta!acesta este marele simu, cel ce se da mare favorit al cugirenilor! Voi va auziti ce minciuni debitati?
Ce sa va spun, fiecare sac isi are peticul pe care il merita!
Si apropo pe care locul 7 sau 9 esti pe lista uslistilor?

magda 21 februarie 2012 at 11:01

corinuto, ia intreaba-l pe rosianu cum il bate la fund preoteasa camelia si veyi ce zice. mai impart spagile amandoi???

smiley 21 februarie 2012 at 15:21

„Mogdo”, iarasi te turasi, pe semne ca esti la „servici”, in pauza. Mai pune mana si munceste!
Stai linistita, cei mai mari spagari sunt penelistii tai, ei stiu sa puna termopane,acoperisuri, dale fara numar……
Tu crezi ca toata lumea este ca tine,il mai bati la fund pe tebanel, sau ai trecut la…..?

Marin 21 februarie 2012 at 10:52

Pedelisti uniti-va! Treceti la aruncat cu laturi! Oricum in afara de asta nu ati fost buni decat la furat.Cat despre alegeri sper k se va alege praqful de voi. Eu votez USL pt ca Teban si Simu sigur vor face mai mult si mai bine decat a facut Voicu al vostru.

vigilentul 21 februarie 2012 at 10:58

Cred ca raspopitul Teban ar fi trebuit dat jos!!Pakat k l-am votat de 2 ori si nu a facut mai nimik pt tineri.

Plesa 21 februarie 2012 at 11:14

Greseala asta am facut-o si eu , tot de 2 ori . :))

bembea 21 februarie 2012 at 13:45

Da ce ati fi vrut sa va faca?Directori pe toti tinerii? Asta face PDLu,ii face pe toti pupinc…. lor directori,chit ca au sau nau scoala sau ceva in cap!Nu cred eu ca in Cugir e mai rau pentru tineri decat in alte orase…tot salarii de mizerie se dau peste tot.Primarul isi face treaba cat de bine poate,voi v-ati facuto?

Plesa 21 februarie 2012 at 21:51

Clar ca da. Ca cetatean nu am restante la plata impozitelor, nu am amenzi contraventionale ca si edilul. Deci mi-am facut datoria de cetatean mai bine ca el in calitatea asta cat si de primar. Bembea draga nu fi bembea . Stai jos !

Ovidiu Romosan 21 februarie 2012 at 13:23

O replica inteligenta din partea D-lui Simu, o persoana, as zice o personalitate (in provincie ne este teama sa vorbim de personalitati pina nu sunt certificate de Bucuresti-nu cred ca e cazul D-lui Boc)cu buna cunoastere a mecanismelor comunitare locale si europene, cu fire tinara ca si muzica pe care o promoveaza, un caracter cu simtul masurii, ca si comentariile discrete, dar nu mai putin savuroase, pe care le transmite printr-o statie de radio locala. M-as bucura sa propuna din timp unul sau mai multe proiecte, prin care sunt sigur ca ar antrena multi din fanii sai (altfel decit o fac concurentii cu bani prin afise penibile si poate, ilegale). Astfel am putea sa-i vedem/sau nu valoarea.

Horea 24 februarie 2012 at 18:03

Pacat ca nu si-a pus si PDul candidat un vinerean ca era tot tacamul iar Cugirul era absorbit de Vinerea!

Comentariile sunt oprite