Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

Mircea Simu: Rămân în cursa pentru cugireni!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

    În urma publicării în ziarul dumneavoastră a articolului „PSD-istul Mircea Simu scos din cursa pentru Primăria Cugir”, în data de 16 februarie 2012 şi în virtutea dreptului la replică vă rog să publicaţi poza reală a subsemnatului, precum şi următoarele precizări. Îmi exprim dezaprobarea totală şi uimirea să văd că în articolul mai sus citat apare o poză care nu are nimic de a face cu persoana mea. Referitor la textul articolului, precizez că PSD Cugir, recunoscută ca fiind una dintre cele mai puternice organizaţii social-democrate din judeţ, a început încă din toamna anului 2010 o acţiune de selectare a candidatului partidului pentru alegerile locale, la funcţia de primar al oraşului. M-am înscris în această cursă cu bună credinţă şi cu gândul că putem face mai mult pentru oamenii Cugirului. Din 5 candidaţi la această funcţie, în urma mai multor sondaje, a discuţiilor cu colegii din biroul PSD Cugir, am câştigat această campanie şi am fost desemnat ca fiind candidatul PSD la funcţia de primar al oraşului Cugir. Ulterior, PSD a intrat alături de PNL şi PC în alianţa Uniunea Social Liberală, care are ca principal obiectiv câştigarea alegerilor locale şi generale, pentru a scăpa ţara de dezastruoasa guvernare portocalie a PDL-ului. Programul comun al USL de desemnare a candidaţilor prevedea că fiecare formaţiune politică îşi va stabili candidaţii de primar şi listele de consilieri, lucru care s-a întâmplat în luna noiembrie 2011. Am fost confirmat de Conferinţa orăşenească drept candidat al PSD Cugir, cu votul a 500 de persoane, urmând ca USL Alba să analizeze toate candidaturile şi să stabilească în mod unitar modul de acţiune al alianţei pentru alegeri.
Desemnarea lui Adrian Teban ca fiind candidatul USL pentru Primăria Cugir nu a avut în spate nimic tenebros şi nici sondaje mai mari sau mai mici de opinie. Marele „secret” e acela că în toate localităţile României unde există primari în funcţie ai PSD, PNL sau PC şi aceştia doresc să candideze, ei trebuie sprijiniţi de toate partidele alianţei, devenind candidaţii USL.
În următoarea perioadă vom stabili lista comună a USL pentru Consiliul Local Cugir şi vom trece împreună cu colegii liberali la elaborarea Programului de guvernare al oraşului Cugir, unde se vor regăsi atât ideile şi propunerile social-democrate, cât şi cele ale colegilor liberali şi vă asigur că ne vom lupta să facem lucruri bune pentru oamenii Cugirului.
Le mulţumesc tuturor cugirenilor, oameni simpli, mulţi neafiliaţi politic, cu care am vorbit şi care m-au încurajat în acest demers şi îi asigur că nu mă simt „scos” din nici o cursă şi sunt mai determinat ca niciodată să muncesc pentru ca USL să câştige Primăria Cugir şi Consiliul Local. Cred că Adrian Teban a dovedit că poate face multe pentru oraşul nostru şi sunt convins că împreună, după luna iunie, vom face o echipă imbatabilă, vom da un nou impuls dezvoltării oraşului şi bunăstării oamenilor din Cugir, iar în toamnă vom câştiga împreună şi alegerile parlamentare!
Celor care îmi trimit zâmbete şi „propuneri politice” le spun că sunt şi voi rămâne PSD-ist, iar celor care manipulează şi vor să vadă dezbinată Uniunea Social Liberală le spun că suntem mai puternici cu fiecare zi care trece, iar acest proiect politic va fi unul de succes şi va aduce un alt mod de a guverna, atât la nivel local, cât şi naţional.
Sunt Mircea Simu şi rămân în cursa pentru cugireni!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Un tânăr din Alba participă la SERP Conf 2024, cel mai mare eveniment de SEO din Europa Centrala si de Est

Unirea Ziarul

Publicat

în

Un tânăr din Alba participă la SERP Conf 2024, cel mai mare eveniment de SEO din Europa Centrala si de Est. Ce discută profesioniștii în optimizarea pentru motoarele de căutare Iulian Ghișoiu, un tânăr din Sebeș, pasionat de SEO, fondator și general manager al TargetWeb, una dintre cele mai puternice agenții de Search Engine Optimization […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea