Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

Mircea Hava sare la gâtul PSD de la Bruxelles: „Rolul principal într-un spectacol politic cinic”

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Mircea Hava sare la gatul PSD de la Bruxeless: „Rolul principal într-un spectacol politic cinic”

După trecerea moțiunii de cenzură a PSD, care a făcut să cada Guvernul Orban, europarlamentarul Mircea Hava a reacționat într-o postare pe pagina sa de facebook.

„PSD a avut, încă o dată, rolul principal într-un spectacol politic cinic, din care au de pierdut doar românii. A preluat comanda unui pluton de execuție parlamentară și, cu o lașitate păzită de pe flancuri de bodyguarzii oportunismului – Pro România și UDMR, au pus la zid voința majorității românilor.

Căderea cabinetului condus de Ludovic Orban, îmi arată, limpede, că cea mai bună variantă pentru țară rămâne întoarcerea la urne și configurarea unei majorități parlamentare capabilă sa ne ofere, tuturor, stabilitate guvernamentală. Azi, PSD se bucură de maxim 22% din susținerea românilor.

E tot mai clar că PNL este partidul care, alături de USR-PLUS, poate trece în adormire PSD. Gesturile onorante, care confirmă încrederea și așteptările oamenilor, nu presupunerile periculoase, pot naște o forță politică demnă, care să construiască o punte spre o Românie normală și sănătoasă. Putem desprinde țara de un trecut ce a compromis autostrăzi, sănătate, educație, venituri și pensii pe măsura muncii și credibilitatea internațională.

Acum, se vorbește că PSD a pornit deja spre Cotroceni cu o propunere de premier. Același care a invocat vulpea în locul lupoaicei, în cunoscuta legendă a lui Romulus și Remus”, a scris Mircea Hava pe facebook.

sursa: facebook – Mircea Hava


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO: Elevii Școlii de Folk de la Palatul Copiilor, din Alba Iulia, rezultate excelente la concursul „Sunetul Muzicii” din Sibiu: Ce locuri au obținut

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Elevii Școlii de Folk de la Palatul Copiilor, din Alba Iulia, rezultate excelente la concursul „Sunetul Muzicii” din Sibiu: Ce locuri au obținut La Sibiu, în data de 17 mai, a avut loc concursul „Sunetul Muzicii”, la care elevii Școlii de Folk de la Palatul Copiilor din Alba Iulia au reușit să obțină rezultate […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea