Rămâi conectat

Politică Administrație

Mircea Hava, primarul municipiului Alba Iulia: ”Ziua Europei este și Ziua Ta”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ziua de 9 mai nu este ca oricare alta, este o zi în care ar trebui, mai mult ca oricând, să conștientizăm că avem alături o Europă întreagă. Este o zi care ne reamintește că trebuie să fim mândri, ca români, zi de zi și nu doar câteodată. La Alba Iulia, Europa se simte în tot ce am realizat cu sprijinul ei. Am făcut din Alba Iulia – Cealaltă Capitală, un oraș cu oameni demni, în care porțile Cetății se deschid în fiecare zi pentru Europa.

Ne putem mândri nu doar cu trecutul nostru, în care oameni de cultură, de știință sau pur și simplu pionieri ai românismului au strălucit în Europa și în lume, ci și cu prezentul.

Europa înseamnă mai mult decât să circulăm sau să muncim liber, înseamnă o casă, o comunitate, în care diferențele istorice și culturale unesc, nu despart. Înseamnă și că, alături de tine și în fiecare zi, milioane de oameni deschid ușa cu aceeași conștiință că pot răzbi. Să credem, deci, într-o Europă pe care chiar noi o construim și o folosim, pentru că fiecărui român să-i fie mai bine.

Îți spun „La mulți ani!” cu bucuria că atât Alba Iulia, cât și România, se află de mult în Europa și  aici vor rămâne!

Mircea HAVA
Primarul Municipiului Alba Iulia


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei Comuna Ocoliș în parteneriat cu comuna Sălciua urmează să cumpere un microbuz electric destinat transportului în comun. Acesta urmează să parcurgă curse regulate între cele două comune. „Urmează să achiziționăm un microbuz electric, care va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea