Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Mircea Hava: ”Nu mai dezvălui proiectele primăriei pentru că mâine vin unii și spun că ei le-au realizat”

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mircea Hava - 14 martieLiderii PDL Alba își arată tot mai des nemulțumirea față de modul în care unii (sau unul) dintre reprezentanții conducerii liberale din județ au ales să se remarce ”lăudându-se cu proiecte inițiate sau demarate de alții”.

De această dată a fost rândul primarului Mircea Hava să reacționeze după un comunicat de presă transmis spre publicare de PNL Alba, în care proiectul construirii Sălii Polivalente era revendicat de consilierii locali liberali ca fiind ”una dintre cele mai importante promisiuni către cetățeni”.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Mi se pare strigător la cer să spui așa ceva despre un lucru la care nu te-ai gândit niciodată. Mai nou văd că eu sunt cel care se raliază la ideile consilierilor liberali. Este o minciună gogonată! Am crezut că totuși există o implicare, dar asta dovedește că acești oameni ai marilor proiecte s-au obișnuit deja să se agațe de câte ceva. Mai avem acum de tăiat o panglică în Cetate și nu m-aș mira să vină să spună că proiectul este de fapt al lor, după ce – așa cum vă amintiți – tot timpul au fost împotrivă, ba chiar s-au legat cu lanțuri de copaci și s-au așezat în fața escavatorului la începutul lucrărilor”, a spus primarul Hava.

Mai în glumă, mai în serios, acesta a completat că nu va mai vorbi despre proiectele administrației locale: ”Nu vă mai spun nimic pentru că mâine vine domnul Roman și o să spună că el a făcut. Fac, și când e gata vă anunț!”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Întoarsă din Germania, o familie din Alba a dezvoltat o afacere cu afini de cultură la Rădești

Unirea Ziarul

Publicat

în

Întoarsă din Germania, o familie din Alba a dezvoltat o afacere cu afini de cultură la Rădești După cum se știe,  afinul este un arbust îndrăgit pentru fructele sale care se consumă atât în stare proaspătă cât și prelucrată sub formă de suc, sirop, dulceața, vin sau afinată. Acestea sunt bine cunoscute pentru valoarea terapeutică […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea