Mircea Hava, mulțumiri voluntarilor care s-au implicat în organizarea Centenarului: Sunt cei pentru care a-i ajuta pe alții e un angajament de viață

Paul Voicu - Primar 2020

O parte dintre tinerii voluntari care s-au implicat în organizarea Centenarului au fost prezenți, joi, la Primăria Alba Iulia, unde s-au întâlnit cu primarul Mircea Hava, care le-a transmis mulțumiri și prin intermediul paginii sale de Facebook.

”Azi a avut loc, nu pe cât aș fi dorit, consemnarea meritelor pentru cei care lipsiți de vreo răsplată, dar plini de bunăvoință, s-au implicat în organizarea Centenarului la Alba Iulia. Aveți în imagini noul tip de om, pentru care voluntariatul înseamnă răspunsul la cei ce se plâng de timp și oboseală. Ei sunt o parte dintre voluntarii care au onorat comUNITATEA, vitali pe segmente insuficient acoperite cu profesioniști. Sunt cei pentru care a-i ajuta pe alții e un angajament de viață, cei care îmi justifică încrederea în România de mâine. Le mulțumesc tuturor, albaiulieni sau nu, pentru că au scos la suprafață tot ce are mai frumos România: tinerețea, vigoarea, altruismul”, a scris Mircea Hava.

ELIT

Mihail David - 2020

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...