Rămâi conectat

Politică Administrație

Mircea Hava: Deputatul Potor să explice oamenilor cum stăm cu absențele și câți bani a luat degeaba

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mircea Hava a spus, vineri, la radio Unirea FM, întrebat fiind despre contracandidații săi la Primăria Alba Iulia, că deputatul Călin Potor ar trebui în primul rând să explice oamenilor din Alba Iulia care l-au trimis în Parlament ”cum stăm cu absențele și câți bani a luat degeaba”.

Mircea Hava28Edilul i-a transmis lui Potor ”să se odihnească în continuare dacă crede că Parlamentul este un loc de odihnă”.

PSD Alba nu și-a prezentat candidatul pentru Primăria Alba Iulia, însă cele mai multe priviri sunt îndreptate înspre deputatul Călin Potor.

Realizatorul emisiunii ”În gardă” l-a întrebat pe Mircea Hava cum este să concureze cu foști prieteni și colegi de partid, Clement Negruț (acum MP) și Călin Potor (acum PSD).

”Foarte mulți cred că având foști colegi ca și contracandidați (n.a. la primărie în 2016), aceștia o să scoată tot soiul de chestii. Ce să scoată?, dacă ar fi avut ceva, ieșeau de mult cu ele la modul în care-i cunosc”, a afirmat Hava.

PSD Alba își va prezenta candidatul pentru Primăria Alba Iulia în luna ianuarie.

Inițial, candidații PSD trebuiau prezentați până în 15 decembrie, însă conducerea centrală a dat un nou termen – 15 ianuarie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă: Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR Corneliu Dan Olar, candidatul partidului AUR pentru președinția Consiliului Județean Alba, a plecat marți, 23 aprilie, prin inima Țării Moților dorind să poarte dialog cu moții și să împărtășească viziunea sa pentru un viitor mai bun. Încă din zorii zilei, Olar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea