Ziarul Unirea

Mircea Hava: Deputatul Potor să explice oamenilor cum stăm cu absențele și câți bani a luat degeaba

PNL - Alegeri Locale Partiale - 27 iunie

Mircea Hava a spus, vineri, la radio Unirea FM, întrebat fiind despre contracandidații săi la Primăria Alba Iulia, că deputatul Călin Potor ar trebui în primul rând să explice oamenilor din Alba Iulia care l-au trimis în Parlament ”cum stăm cu absențele și câți bani a luat degeaba”.

Mircea Hava28Edilul i-a transmis lui Potor ”să se odihnească în continuare dacă crede că Parlamentul este un loc de odihnă”.

ELIT

PSD Alba nu și-a prezentat candidatul pentru Primăria Alba Iulia, însă cele mai multe priviri sunt îndreptate înspre deputatul Călin Potor.

Realizatorul emisiunii ”În gardă” l-a întrebat pe Mircea Hava cum este să concureze cu foști prieteni și colegi de partid, Clement Negruț (acum MP) și Călin Potor (acum PSD).

”Foarte mulți cred că având foști colegi ca și contracandidați (n.a. la primărie în 2016), aceștia o să scoată tot soiul de chestii. Ce să scoată?, dacă ar fi avut ceva, ieșeau de mult cu ele la modul în care-i cunosc”, a afirmat Hava.

PSD Alba își va prezenta candidatul pentru Primăria Alba Iulia în luna ianuarie.

Inițial, candidații PSD trebuiau prezentați până în 15 decembrie, însă conducerea centrală a dat un nou termen – 15 ianuarie.

Dragoș SUCIU

Email: dv.suciu@yahoo.com
Tel: 0740.084.098

Facebook 

Te-ar putea interesa și:

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!”

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!” Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă și dezvoltată

Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Părerea ta contează: Vicepreședintele Comisiei pentru Educație și Cultură din Parlamentul European, Victor Negrescu, vă invită să vă spuneți opinia despre viitorul educației

Europarlamentarul de Alba, Victor Negrescu, invită persoanele interesate de îmbunătățirea sistemului educațional să răspundă la mai multe întrebări, în cadrul… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă| Beniamin Todosiu: Ministerul Transporturilor a alocat, în 2021, cele mai mari sume din ultimii ani pentru repararea și modernizarea drumurilor din Apuseni

Ministerul Transporturilor a alocat, în 2021, cele mai mari sume din ultimii ani pentru repararea și modernizarea drumurilor naționale din… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

13 Comentarii

HG 8 ianuarie 2016 at 15:25

Diferenta dintre tine si Potor este ca el le va explica oamenilor (asa cum sugerezi) dar tu le vei explica procurilor… cum ai reusit sa ajungi milionar in € din salariul de primar.

S 8 ianuarie 2016 at 18:44

„Vrabia malai viseaza” HG!

havele 8 ianuarie 2016 at 17:11

sa explice havele si sejururile lunare din strainatate, cu diurne de zeci de mii de euro

MircY 8 ianuarie 2016 at 19:05

Da Hava cum explica absentele de la Primarie! Vine la servici o data pe luna?

robert 8 ianuarie 2016 at 21:20

hava ar fi bine sa renunte la sensuri giratorii si la parcari platite cu preturi de las vegas ca santem ln alba sau chiar nu lntelege ca si trge teapa cu prostiile astea

pilu 8 ianuarie 2016 at 21:37

Mai toti critcati, dar cand mergeti la vot tot pe el puneti stampila. Scrieti de amorul artei si atat. Candidati mai de cacao ca la noi nu prea gasesti prin tara. Astia suntem.

racu 9 ianuarie 2016 at 0:09

Cu parcarile este o bataie de joc asta tot din cauza incompetentilor care sau dus si au facut coada la primarie ,votati mafia DNA fati treaba si la Alba -Iulia!!!

S 9 ianuarie 2016 at 12:59

„Ursu trece, cainii latra”! Fix in paispe, il doare pe Hava, de sceleiturile voastre! Deocamdata el are „postul de primar, in cealalta capitala”, asigurat, pleaca numai cand „vrea muschii lui”, pe cand Putorina, e „fiul ploi”, cu toti „catelusii de langa el!

S 9 ianuarie 2016 at 13:01

„Inițial, candidații PSD trebuiau prezentați până în 15 decembrie, însă conducerea centrală a dat un nou termen – 15 ianuarie.”
Candidatura in Alba-Iulia, revine in „curtea ALDE”, special legata de Melescanul, si va fii Popa Ioan de la TRANSAVIA!

sofer 11 ianuarie 2016 at 0:49

eu castig 7000 de lei pe luna si nu imi permit un VW Tourage nou cum isi permite domnu primar dintr-un salariu de 4000 de lei . OARE CAT E RATA LA MASINA ? CASCO ?

prea.... 11 ianuarie 2016 at 10:51

nu le plateste el…..Foca nu-si plateste nici apa minerala:)

S 11 ianuarie 2016 at 11:58

„Cainele moare de drum lung, si prostul de grija altuia”!

Eutuelea 11 ianuarie 2016 at 8:28

Salaru de primar nui ajunge nici de motorina.

Comentariile sunt oprite