Rămâi conectat

Curier Județean

Minor din Bălcaciu, beat mangă și fără permis de conducere, s-a răsturnat cu mopedul în șanțul de la marginea drumului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Minor din Bălcaciu, beat mangă și fără permis de conducere, s-a răsturnat cu mopedul în șanțul de la marginea drumului

La data de 10 iulie 2019, în jurul orei 18,19, un minor de 16 ani, din localitatea Bălcaciu, în timp ce conducea un moped, pe strada Gorunului din localitate, a pierdut controlul mopedului și s-a răsturnat în șanțul din stânga drumului a direcției de mers, producând ușoare avarii vehiculului. Acesta se afla sub influenta băuturilor alcoolice.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii rutier din Blaj împreună cu polițiștii Secției numărul 6 de Poliție Rurală au stabilit faptul că minorul nu deține permis de conducere, mopedul nu este înmatriculat sau înregistrat și  aparține unui tânăr de 19 ani, din localitatea Bălcaciu, care ar fi încredințat mopedul minorului, deși cunoștea faptul că acesta nu deține permis de conducere.

Întrucât minorul se afla în stare avansată de ebrietate și nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, a fost condus la spital unde i-ai fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul mopedului, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului, conducere fără permis, și conducerea a  unui  vehicul neînmatriculat sau neînregistrat, iar față de tânărul de 19 ani pentru încredințarea unui vehicul spre a fi condus pe drumurile publice unei persoane fără permis de conducere.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie

Bogdan Ilea

Publicat

în

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie În mai multe localități din județul Alba sunt programate întreruperi ale furnizării de energie electrică în perioada 8-14 aprilie. În data de 8 aprilie: Daia Română, Strada Școlii între orele 08:00-16:00. În data de 8 aprilie: BLAJ, Strada […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea