Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Minor de 16 ani, depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism prin Petrești. Nici tatăl acestuia nu a scăpat de un dosar penal

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Tată și fiu din Sebeș, cu dosare penale, după ce  tânărul a fost prins de polițiștii din municipiu în timp ce se deplasa cu un autoturism pe străzile din Petrești. Fiul minor se afla la volanul autovehiculului, motiv pentru care acesta va răspunde în fața legii dar și tatăl, pentru că i-a încredințat autoturismul pentru a-l conduce pe drumul public.

La data de 26 august 2019, polițiștii rutieri din Sebeș l-au identificat pe un minor, în vârstă de 16 ani, din Sebeș ca persoană bănuită de săvârșirea unei infracțiuni la regimul rutier.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, ieri, 26 august, în jurul orei 12,30, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, a condus un autoturism, pe străzile din Petrești.

Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că autoturismul îi fusese încredințat minorului, pentru a fi condus pe drumurile publice, de către tatăl său motiv pentru care, față de acesta din urmă, polițiștii au întocmit dosar penal în cadrul căruia este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încredințare unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere, pentru conducerea pe drumurile publice, unei persoane despre care știe că nu deține permis.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba IPJ Alba a organizat pe data de 25 aprilie, prima ediție a „Cupa Primăverii”. Participanții s-au întrecut într-un turneu de fotbal și concurs de crossfit.  La data de 25 aprilie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Alba, prin Biroul Pregătire Profesională, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea