Rămâi conectat

Curier Județean

Minivacanță de Sfântă Marie! Guvernul acordă încă o zi liberă pentru bugetari, vineri 16 august

Bogdan Presecan

Publicat

în

Guvernul a decis astăzi ca și ziua de vineri 16 august să fie zi liberă pentru bugetari, după cea legală de joi, de sărbătoarea Adormirea Maicii Domnului.

Ziua de 15 august, când este Adormirea Maicii Domnului, este zi de sărbătoare legală în care nu se lucrează. Această zi a fost stabilită ca sărbătoare legală în 2008, prin Legea 202 de completare a Codului Muncii.

Codul muncii prevede ca, în cazul în care angajatorul nu poa­te acorda zile li­bere anga­ja­ţilor în zi­le­le de sărbătoare le­gală, este nevoit să-şi plătească an­gajaţii care lu­crea­ză cu un spor la salariu de până la 100% pentru acea zi sau să le dea o zi liberă în ur­mătoarele 30 de zile.

Ziua de vineri urmează să fie  recuperata ulterior, intr-o zi de sambata.

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

26 iunie – 5 iulie 2024: Biblioteca de vacanță, ediția a VIII-a, la Sebeș. Povești nemaipovestite, filme educative și jocuri interesante, la Muzeul Municipal „Ioan Raica” și Centrul Cultural „Lucian Blaga”

Ziarul Unirea

Publicat

în

26 iunie – 5 iulie 2024: Biblioteca de vacanță, ediția a VIII-a, la Sebeș. Povești nemaipovestite, filme educative și jocuri interesante, la Muzeul Municipal „Ioan Raica” și Centrul Cultural „Lucian Blaga” O vară cu poVești minunate! Începe BIBLIOTECA DE VACANȚĂ, ediția a VIII-a, la Sebeș. Cărțile sunt superputerea copiilor! Copiii interpretează lumea într-un mod magic, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea