Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, la Alba Iulia: Privind spre Centenar, ne afirmăm identitatea în cadrul unei Europe unite și puternice

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, a participat vineri, 1 decembrie 2017, la Alba Iulia, la festivităţile organizate de autorităţile locale cu prilejul Zilei Naţionale a României. Oficialul a depus coroane de flori la statuile lui Ion I.C. Brătianu, Iuliu Maniu, Mihai Viteazul, respectiv Reginei Maria și Regelui Ferdinand I, iar ulterior a participat la defilarea militară de pe Bulevardul „1 Decembrie 1918“, la care au luat parte 400 de militari și 45 de mijloace tehnice.

În mesajul adresat tuturor românilor cu ocazia Zilei Naţionale, 1 Decembrie, ministrul Victor Negrescu a adus un omagiu înaintaşilor care au înfăptuit Marea Unire:

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

„1 Decembrie este Ziua Națională a României și a tuturor românilor, marcând un moment de mare însemnătate – 99 de ani de la Marea Unire înfăptuită la Alba Iulia, o sublimă pagină din istoria românilor. Este un bun prilej de aducere aminte şi de cinstire a memoriei celor care s-au jertfit şi care au pus bazele României moderne, conturând un destin care ne situează astăzi în mijlocul marii familii europene. Sărbătorind Ziua Naţională şi privind spre Centenarul Marii Uniri, ne afirmăm totodată identitatea în cadrul unei Europe unite și puternice. La mulţi ani, România!“.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024, și-au depus candidatura 7 candidați. Până la data publicării acestui articol, doar 5 au fost validați. Candidaților Nicola Adrian de la Partidul Național […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea