Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Ministerul Sănătății: Concursul de intrare în Rezidențiat se va desfășura în 25 noiembrie

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În urma consultărilor ministrului Sănătății, Vasile Cepoi, cu reprezentanţii Universităţilor de Medicină şi Farmacie, s-a stabilit ca dată pentru organizarea concursului de intrare în Rezidenţiat să fie duminică, 25 noiembrie 2012.

La fel ca anul trecut, concursul se va desfăşura descentralizat, în şase centre universitare din ţară: Bucureşti, Iaşi, Cluj-Napoca, Tg. Mureş, Timişoara şi Craiova pentru toate domeniile, respectiv medicină, medicină dentară şi farmacie, pe baza aceleiaşi bibliografii şi tematici. Acestea sunt deja publicate pe pagina de web a Ministerului Sănătăţii, www.ms.ro şi în publicaţia de specialitate, Viaţa Medicală şi pot fi consultate.Conform discuţiilor, fiecărui centru universitar îi vor fi arondate şi judeţele pentru care se organizează rezidenţiat pe post.

Noutatea din acest an este aceea că vom organiza concurs de rezidenţiat pe post şi pentru spitalele clinice, nu numai pentru spitalele mici, ca un element de susţinere a tinerilor medici pentru continuarea carierei profesionale în ţară. De asemenea, numărul posturilor scose la concurs nu se va mai stabili aleator, numai pe criterii istorice, ci în funcţie de dinamica de personal din ultima perioadă”, a declarat ministrul Sănătăţii.

Detaliile privind numărul locurilor, al posturilor scoase la concurs, precum şi perioada de înscriere sau condiţiile care trebuie îndeplinite pentru înscrierea în concurs vor fi publicate în prima parte a lunii octombrie a.c. , pe pagina oficială de web www.rezidentiatinfo.ro , şi în mass-media.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Din luna mai 2024, modificări temporare în circulația unor trenuri internaționale

Unirea Ziarul

Publicat

în

Din luna mai 2024, modificări temporare în circulația unor trenuri internaționale În urma închiderii totale a circulaţiei feroviare între stațiile Bekescsaba – Lokoshaza, petnru efectuarea unor lucrări la infrastructura feroviară de către administrația ungară – MAV Start, la sfârșitul lunii viitoare vor interveni modificări în circulaţia trenurilor CFR Călători. Dintre acestea, trenurile Ister și Dacia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea