Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Ministerul Justiției lansează procedura de recrutare pentru ocuparea funcției de procuror general

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ministerul Justiției lansează, miercuri, ca urmare a vacantării funcției de Procuror General al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație si Justiție, procedura pentru ocuparea acestei funcții.

Ministerul Justitiei“Doresc să încurajez procurorii să participe într-un număr cât mai mare la această procedură de selecție în vederea propunerii pentru numirea în cea mai înaltă funcție in Ministerul Public, și îi asigur pe toţi cei care, prin rezultatele lor au dovedit integritate şi imparţialitate, precum și un înalt nivel de profesionalism, că vor avea şanse egale”

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Criteriile și calendarul procedurii de recrutare pentru ocuparea funcției de Procuror General al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație si Justiție sunt publicate pe site-ul  Ministerului Justiției, just.ro

Conform dispozițiilor din art. 54. alin. 1 din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor şi procurorilor, cu modificările şi completările ulterioare, numirea în funcția de Procuror general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie se face de Preşedintele României, la propunerea ministrului justiţiei, cu avizul Consiliului Superior al Magistraturii, dintre procurorii care au o vechime minimă de 10 ani în funcţia de judecător sau procuror, pe o perioadă de 3 ani, cu posibilitatea reînvestirii o singură dată. (D.S.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Legea mirosurilor te poate lăsa fără bani în portofel! Amenzi de 30.000 de lei pentru cei care stau la bloc pentru mirosul de mâncare gătită!

Unirea Ziarul

Publicat

în

Legea mirosurilor te poate lăsa fără bani în portofel! Amenzi de 30.000 de lei pentru cei care stau la bloc pentru mirosul de mâncare gătită! Inițiatorii legii mirosurilor au explicat cum pot fi trași la răspundere cei care stau la bloc, în cazul în care ceilalți locatari se plâng de mirosul de mâncare gătită. Legea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea