Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Ministerul Agriculturii analizează adoptarea unor măsuri care să ducă la limitarea creşterii preţului la produsele de bază

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ministerul Agriculturii analizează adoptarea unor măsuri care să ducă la limitarea creşterii preţului la produsele de bază. Mai mult, Ministerul Agriculturii a sesizat la finalul lunii noiembrie Consiliul Concurenţei cu privire la creşterea preţurilor produse de panificaţie şi patiserie, potrivit G4media.ro.

„Ministerul Agriculturii analizează măsurile luate de alte state, cum ar de Franţa, pentru limitarea creşterii exagerate a preţurilor unor produse de bază, care să dezechilibreze piaţa naţională, în vederea adoptării de măsuri similare, dar care să nu afecteze consumatorul”, se arată într-un răspuns oficial dat de ministrul Agriculturii, Petre Daea, unui parlamentar, scrie News.ro.

Ministerul Agriculturii nu precizează ce înseamnă „creştere exagerată a preţurilor” şi nici ce înţelege prin alimente de bază.

„Noi am monitorizat creşterile la produsele de panificaţie. Am constatat că preţul pâinii a crescut la raft cu 15-20%. Preţul franzelei a crescut de la 90 de bani la 1 leu sau de la 1 leu la 1 leu şi 15-20 de bani”, a declarat pentru G4Media.ro un oficial din cadrul ministerului Agriculturii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”?

Unirea Ziarul

Publicat

în

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”? În era digitală actuală, în care suntem profund interconectați prin internet, escrocheriile telefonice rămân o amenințare persistentă și în continuă evoluție. Printre numeroasele tactici folosite de infractori pentru a profita de încrederea oamenilor, escrocheria cunoscută sub numele de „Mă auziți acum?” se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea