Rămâi conectat

Sport

Millenium Giarmata – CS Ocna Mureș 4-1 (2-1) | „Lanterna roșie”, fără puncte din Banat

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CS Ocna Mureș, “lanterna roșie” a Seriei a 4-a din eșalonul terț, a suferit o înfrângere netă la Giarmata, scor 1-4 (1-2), la al treilea joc sub comanda lui Mihai Manea.

Cel mai drastic eșec de la preluarea echipei de către antrenorul albaiulian, ce nu a stat pe bancă după eliminarea din meciul cu CS Hunedoara, a avut la bază erorile defensive ale ocnamureșenilor, ce au reușit să egaleze la un moment dat prin M. Domșa (la prima reușită în eșalonul terț), dar și decizii potrivnice de arbitraj, toate la scorul 1-1 (penalty neacordat, gol anulat pe motiv de ofsaid și henț la golul secund al gazdelor). Problemele majore din zona centrală a defensivei și-au pus amprenta din plin pe evoluția vizitatorilor, Mihai Manea fiind obligat să improvizeze cu juniorul Cimpoieșu, în condițiile în care Borșoi a ajuns în ultimul moment la meci, Cr. Ivașcu nu s-a putut învoi de la serviciu, iar Csegoldi și Căt. Ivașcu nu s-au mai prezentat

*Mihai Manea: „Am fost pe post de Moș Crăciun!”

Chiar dacă în prima repriză a fost un joc influențat de arbitraj, nu putem trece peste cadourile făcute adversarilor, parcă am fost Moș Crăciun în faza defensivă. Din păcate unii dintre jucători nu înțeleg că dacă îmbraci un echipament de fotbal astea înseamnă mai mult decât să îți apară numele în casetele tehnice. Asta e realitatea în acest moment, trebuie să înțeleagă că tot ce li se transmite de pe banca tehnică, atât la antrenamente, cât și la meciuri, sunt lucruri pe care trebuie să le respecte”, a spus Mihai Manea.

Beloescu a deschis scorul rapid, în minutul 2, profitând de o eroare a defensivei adverse. Domșa a reușit să egaleze (21) fructificând o centrare, apoi oaspeților li s-a anulat un gol marcat de A. Gherman, pe motiv de ofsaid. Vizitatorii au revendicat un penalty neacordat la Hidișan, iar bănățenii au majorat avantajul prin Beloescu (29), o fază la care ocnamureșenii au solicitat henț. La reluare, bănățenii au mai punctat în două rânduri prin Cochințu (52) și Sporin (90+2).

Millenium: Narița – Sporin, Cochințu, Covăsală, S. Gavrilă, Buzdugan, Fertu, Rosemblum, M. Călin, Ochea, Beloescu; rezerve Trifon, N. Olteanu, Gavriluță, Ciubotariu, N. Damian, Popan, Gînju. Antrenor Sorin Badea.

CS Ocna Mureș: Iviniș –  Kiss, Gorba, Cimpoieșu, Guț – S. Șimandi, Hidișan, P. Man (71, Borșoi), M. Domșa, A. Gherman (71, T. Cristea) – Val. Drăgan; rezerve Țiboc, Șandor. Antrenori Mihai Manea, Ioan Ilie, George Țălnar și Petre Clep.

Arbitri Căt. Lazăr (Mediaș), V. Duță (Avrig), D. Nagy (Mediaș) Observatori V. Balaj (Drobeta Tr. Severin), Ad. Copăcean (Caraș Severin)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj organizează, în „Alba Blaj” Arena, turneul final al cadetelor, între 8 și 12 mai!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Volei Alba Blaj va organiza, în „Alba Blaj” Arena, turneul final al cadetelor, între 8 și 12 mai. Mai participă CSM Constanța, Dinamo București, CSȘ Bega Timișoara, CTF Mihai I București și CSM București. Echipa din „Mica Romă” a acces între primele 6 echipe din țară la under 17, cadete, după ce a câștigat, cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea