Mihai Coșer: ,,Cel mai bun prilej de a organiza întâlniri cu alegătorii în stradă, e fix acum. Bravo, Gabi! Să fie-ntr-un covid bun!”

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Primarul Municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa, a organizat joi, 19 noiembrie, o întâlnire cu alegătorii săi de pe o stradă din oraș. Mihai Coșer, fostul purtător de cuvânt al Primăriei Municipiului Alba Iulia, a scris într-o postare pe pagina sa de Facebook despre alegerea primarului de a organiza această întâlnire, în contextul actual când orașul est în carantină:

,, Pretextul numărul 2635 pentru a ieși din casă și excepția 23, nescrisă în hotărârea de carantinare: merg să mă întâlnesc cu Pleșa

USR - Alegeri parlamentare 2020

Rog să nu fiu preluat, că iar o să aud că eu îs de la Pepsi și, de ciudă, dau în Coca Cola.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Dar pe bune? În plină carantină primarul merge la întâlnire, când nici înainte nu era voie în grupuri de peste 6?!

Primaru cheamă oamenii la nesupunere, ca pe vremea lui Horea, Cloșca și Crișan, și trage legea pe roata de la Mercedes. Că doar nu vrea să meargă singur pe stradă. Ca să ce? Să citească de urgență apometrele? Nu era destul o aventură electorală, cu cine vrea dânsul, online?

Din relatările unora, a confirmat că nu e de acord cu telemunca, dar chiar să scoată lumea din case, nu m-așteptam. Ce vor scrie pe declarație?

Uite, ăsta e motivul pentru care încep să cred că putem începe și noi să colindăm orașul.
Cel mai bun prilej de a organiza întâlniri cu alegătorii în stradă, e fix acum. Bravo, Gabi! Să fie-ntr-un covid bun! Zădărnicire plăcută! Dar să știi că nu e voie să organizezi nicio întâlnire. E între 3000 și 15000” a precizat Mihai Coșer în postarea sa pe Facebook..

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419