Rămâi conectat

Curier Județean

MIERCURI: ”Prietenia reală vs. prietenia virtuală”, dezbatere la Clubul de carte ”LecturALBA”, din cadrul bibliotecii județene

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Într-o lume în care Internetul a devenit parte din viața noastră cotidiană, ne întrebăm de multe ori cum ar fi viața fără lumea virtuală pe care o accesăm fie pentru a primi informații, fie pentru a lega prietenii.

Dar oare cât de ,,reale” sunt prieteniile legate în lumea virtuală? Aceasta este întrebarea-temă de discuție ce se va dezbate miercuri, 30 august 2017, începând cu ora 17,00, la Clubul de lectură ,,LecturAlba”, club ce ființează sub egida Bibliotecii Județene ,,Lucian Blaga” Alba. Întâlnirea clubului de lectură are loc la sala de lectură a Bibliotecii Județene Alba și aduce în atenția cititorilor două cărți deosebit de interesante.

Cărțile propuse spre lectură sunt Cameră obscură, autor Anamaria Ionescu și Mămică la două albăstrele, autor Doina Ruști.

Clubul de lectură ,,LecturAlba” a fost înființat la cererea cititorilor și are ca scop îndrumarea lecturii cititorilor de orice vârstă recomandând în fiecare lună cărți din colecțiile bibliotecii, enunțând o temă de discuție de actualitate și asigurând mediul propice pentru dezbateri, schimburi de impresii și comunicare pe o temă dată. Începând din această lună vom prezenta în cadrul clubului , sub genericul Donații și donatori, cele mai noi cărți intrate în colecțiile bibliotecii prin bunăvoința dumneavoastră, a celor ce iubiți și prețuiți cartea.

Proiectul face parte din Programul minimal 2017 al instituției -1. USERS/1.1 Clubul de lectură, și este un proiect destinat utilizatorilor serviciilor de bibliotecă. Obiectivele  proiectului sunt stimularea creativității și a dialogului între iubitorii de lectură, promovarea colecțiilor bibliotecii în comunitate și dezvoltarea de abilități de înțelegere și interpretare a unui text propus. (C.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea