Rămâi conectat

Actualitate

Miercuri, polițiștii rutieri din Alba au ”taxat” pentru viteză excesivă peste 100 de șoferi

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Serviciul Rutier Alba a organizat, miercuri, pe raza întregului judeţ, o acţiune de prevenire a accidentelor rutiere datorate vitezei excesive.

Poliţiştii de la Serviciul Rutier împreună cu poliţiştii birourilor şi compartimentelor rutiere de la subunităţi, sprijiniţi de poliţişti de ordine publică, au folosit aparatele de măsurare a vitezei pe principalele artere rutiere ale judeţului.

Cu ocazia acestei acţiuni au fost constatate 167 de abateri contravenţionale de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice ce au fost sancţionate cu amenzi în valoare totală de 30.660 lei”, precizează reprezentantul IPJ Alba.

101 conducători auto au fost sancţionaţi pentru depășirea limitei legale de viteză, 19 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, doi pentru depăşire neregulamentară şi 45 pentru alte abateri.

De asemenea, au fost reţinute 5 permise de conducere şi 8 certificate de înmatriculare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Când pică Rusaliile în 2024: Câte zile libere vor avea românii de „Cincizecime”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Când pică Rusaliile în 2024: Câte zile libere vor avea românii de „Cincizecime” Rusaliile sunt sărbătorite de creştinii ortodocşi în fiecare an. Pogorârea Duhului Sfânt asupra Sfinţilor Apostoli a avut loc la cincizeci de zile de la Învierea Domnului. Acest detaliu temporal explică şi denumirea de „Cincizecime”. Această zi este cunoscută şi sub numele de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea