Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Sport

Miercuri, pe „Cetate”, GT Sport Alba Iulia – Industria Galda de Jos, „finala” la juniori Under 19 Elite

Dan HENEGAR

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Miercuri, la ora 18.00, pe „Cetate” se dispută în ultima etapă a Campionatului Județean Under 19 Elite, derby-ul dintre GT Sport Alba Iulia și Industria Galda de Jos, meci care va decide campioana județeană la această categorie.

Practic se repetă istoria sezonului trecut la acest nivel, când iarăși s-a jucat cu titlul pe masă, tot pe arena albaiuliană, o confruntare nebună între AFC Unirea Alba Iulia și Industria Galda de Jos, adjudecată de „alb-negri” în ultimele secvențe, scor 3-2!

Găldenii s-au impus în derby-ul de la Cugir, scor 1-0, cu Metalurgistul (dacă se încheia remiză GT Sport câștiga stagiunea), contra ocupantei treptei a 3-a a podiumului (18 puncte) și au șansa să devină campioni dacă înving actualul lider, GT Sport Alba Iulia (21 de puncte), care este la două lungimi în față. Gazdele, pregătite de George Țălnar, au două variante, egalul și victoria.

În play-off-ul juniorilor Under 19 Elite, GT Sport a învins la Galda de Jos, scor 1-0, iar în sezonul regular a fost remiză albă, pe teren propriu.

Un campionat încins la care mai participă CSU Alba Iulia (15 puncte), ADU Academy Șona (7) și CS Zlatna (zero puncte) își va cunoaște învingătoarea.

În play-off, GT Sport Alba Iulia a pierdut ambele dispute cu Metalurgistul Cugir (2-3 și 0-2), iar Industria (antrenor Cristian Mărginean) a mai remizat cu Adu Academy Șona (1-0) și a fost învinsă de CSU Alba Iulia (3-0).

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSM Unirea Alba Iulia – ACS Mediaș, derby-ul Seriei 7, pe „Cetate”! CIL Blaj, joc intern cu ACS Tg. Mureș, deplasări pentru Metalurgistul Cugir și CSU Alba Iulia

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSM Unirea Alba Iulia – ACS Mediaș, derby-ul Seriei 7, pe „Cetate”! CIL Blaj, joc intern cu ACS Tg. Mureș, deplasări pentru Metalurgistul Cugir și CSU Alba Iulia, în runda a cincea din Liga 3 Etapa a cincea a eșalonului terț programează sâmbătă, pe „Cetate”, derby-ul Seriei 7, între primele două clasate, CSM Unirea Alba […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea