Rămâi conectat

Curier Județean

Miercuri, 28 august 2024: Serviciul de distribuție a gazelor naturale va fi sistat la Blaj (parțial) și Tiur

Ziarul Unirea

Publicat

în

Miercuri, 28 august 2024: Serviciul de distribuție a gazelor naturale va fi sistat la Blaj (parțial) și Tiur

Miercuri, 28 august 2024, serviciul de distribuție a gazelor naturale va fi sistat la Blaj (parțial) și Tiur.

Pentru efectuarea unor lucrări de cuplare a unei noi conducte la sistemul de distribuție a gazelor naturale, Delgaz Grid este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaz, miercuri, 28 august a.c., în intervalul orar 08:00-14.00, în toată localitatea Tiur și în municipiul Blaj, pe următoarele străzi: Costache Negri, Oborului, Prundului, Pârâului, Salcâmului, Gutuiului, Plopilor, Păcii (parțial nr. pare 92 – 144) și Gh. Magheru(parțial, tronsonul de stradă dintre strada Păcii și Târnava Mare).

Citește și: DEER – Sucursala Alba anunță întreruperile de energie electrică programate pentru intervalul 02.09.2024-08.09.2024 și suplimentar pentru intervalul 26.08.2024 – 01.09.2024

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuției gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugați să anunțe imediat dispeceratul de urgență al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele rețele de telefonie fixă și mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din rețeaua Telekom și cu tariful operatorului din toate celelalte rețele de telefonie).

Regretăm disconfortul creat și le mulțumim clienților pentru înțelegerea și sprijinul acordat pentru desfășurarea acestor lucrări care au ca scop final îmbunătățirea serviciului de distribuție a gazelor naturale pentru consumatori.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU la un autoturism în Petrești: Intervin pompierii din Sebeș cu două autospeciale

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU la un autoturism în Petrești: Intervin pompierii din Sebeș cu două autospeciale Un incendiu a izbucnit luni la amiază la un autoturism, în Petrești. Intervin pompierii din Sebeș cu două autospeciale. Citește și: INCENDIU de vegetație uscată la Lunca Mureșului: Intervin pompierii din Aiud cu o autospecială Sectia de pompieri Sebeș cu o autospecială […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea