Rămâi conectat

Curier Județean

Miercuri, 23 octombrie: Campanie de donare de sânge la Spitalul din Cugir

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sub genericul ,,Donează și salvează o viață”, Spitalul orășenesc Cugir organizează, în parteneriat cu Centrul de Transfuzie Sangiună Alba, o nouă campanie de donare de sânge. Acțiunea va avea loc în data de 23 octombrie 2019, începând cu ora 08.00. Locația se menține aceeași ca și la campania precedentă organizată la etajul I al clădirii Policlinicii spitalului.

,,Pentru a asigura o desfășurare fluidă a activității de donare și a evita aglomerația excesiva, doresc să vă informez că personalul Centrului de Transfuzie Sangiună Alba poate evalua și recolta sânge de la aproximativ 10 donatori pe parcursul unei ore. În aceste condiții, rog potențialii donatori să se programeze pentru donare, fie personal, la fișierul Policlinicii, fie telefonic la numărul de telefon 0258/751621”, precizează directorul medical al Spitalului din Cugir, dr. chirurg Terezia Mureșan.

Aceasta a menționat că că persoanele care doresc să doneze sânge beneficiază de verificarea stării de sănătate, în urma examenului medical și a analizelor de laborator și anume: determinarea grupei sanguine și a Rh-ului, a gradului de anemie, determinarea virușilor hepatitei B și C, a sifilisului, determinarea probelor hepatice.

De asemenea, fiecare donator beneficiază de o zi de concediu plătit și bonuri de masă. ,,Nu în ultimul rând, doresc sa vă reamintesc importanța donării de sânge. În acest fel, putem deveni salvatorii necunoscuți ai semenilor noștri, pentru că donând sânge salvăm vieți!”, este mesajul transmis de medicul cugirean.

(C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Forțe proaspete în cadrul Jandarmeriei Alba. Nouă elevi s-au alăturat colectivului Inspectoratului Județean „Avram Iancu”

Bogdan Ilea

Publicat

în

Forțe proaspete în cadrul Jandarmeriei Alba. Nouă elevi s-au alăturat colectivului Inspectoratului Județean „Avram Iancu” Începând din 18 martie, nouă elevi de la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi ,,Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani și „Petru Rareș” Fălticeni, s-au alăturat pentru primul stagiu de practică la Inspectoratul Județean „Avram Iancu.” În perioada 18 martie – 26 aprilie, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea