Micuțul de 4 ani, luat de viitură de lângă părinții săi, în județul Bihor, a fost găsit fără viață, după mai mult de 12 ore

Un copilaș de 4 ani a fost luat de viitură, de lângă părinții lui, sâmbătă seară, în satul Valea de Sus, județul Bihor. Pompieri, salvamontiști și localnici l-au căutat până noaptea, când au fost nevoiți să renunțe din cauza condițiilor meteo. Duminică a fost găsit trupul neînsuflețit al copilului.

Trupul neînsuflețit al copilului a fost găsit de echipele de căutare duminică, în jurul orei 10.00. Micuțul a fost târât de viitură circa 3 kilometri față de locul de unde a fost smuls de lângă părinți.

ELIT

De asemenea, mașina în care se afla familia a fost dusă de curent la vale mai bine de un kilometru.

Potrivit informațiilor transmise de Digi24, o familie cu doi copii a fost surprinsă de viitură sâmbătă seară, în  timp ce traversau cu mașina un pârâu din satul Valea de Sus, Bihor, pentru a ajunge acasă.

Mihail David - 2020

Pentru că mașina era deja blocată, iar apa crescuse foarte mult, tatăl a scos copiii pe rând pentru a-i duce pe uscat. Primul a fost copilul de 4 ani, pe care l-a dus până la mal, și s-a întors la mașină, pentru a-și recupera soția și celălalt copil, mai mic. Când au ajuns la mal, copilul de 4 ani dispăruse, luat de ape.

Sursa: digi24.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...