Rămâi conectat

Curier Județean

Microbuze electrice pentru elevii din județul Alba. Licitație lansată în SEAP de Consiliul Județean

Ziarul Unirea

Publicat

în

Microbuze electrice pentru elevii din județul Alba. Licitație lansată în SEAP de Consiliul Județean

O investiție de aproximativ 12 milioane de lei urmează să îmbunătățească infrastructura de transport școlar din județul Alba și să contribuie la protejarea mediului. Beneficiari vor fi  elevii din comunele Bistra, Blandiana, Ciugud, Gârbova, Ighiu, Livezile, Meteș, Mirăslău, Noșlac, Rădești, Șibot, Șona și Șugag.

Citește și: 13 microbuze electrice achiziţionate pentru elevii din Alba cu bani provenind din vânzarea certificatelor de emisii de gaze cu efect de seră

13 microbuze elecrice de 16+1 locuri urmează sa fie achiziționate prin proiectul: „MICROBUZE PRIETENOASE CU MEDIUL PENTRU ELEVII DIN JUDEȚUL ALBA”. Microbuzele electrice vor avea o capacitate de 16 locuri pe scaune din care 1 loc pentru persoane cu dizabilități (în cadrul celor 16 locuri pe scaune unul trebuie amenajat pentru persoane cu dizabilități) + 1 loc pentru conducătorul auto.

Finanțatorul proiectului este Administrația Fondului pentru Mediu pentru ”Programul privind îmbunătățirea calității aerului și reducerea cantității de emisii de gaze cu efect de seră, prin utilizarea pentru transportul elevilor a autovehiculelor mai puţin poluante de tipul microbuzelor electrice, hibride și alimentate cu gaz natural comprimat”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU în Alba Iulia, cu degajare de fum, de la o oală cu mâncare uitată pe foc

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU în Alba Iulia, cu degajare de fum, de la o oală cu mâncare uitată pe foc Detașamentul de pompieri Alba Iulia a intervenit cu două autispeciale de stibgere cu apă și spumă , o autoscară, o descarcerare și o EPA pentru localizarea și stingerea unui incendiu în mun Alba Iulia, pe strada Energiei. Citește […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea