Rămâi conectat

Sport

Metalurgistul Cugir – Industria Galda de Jos 3-2 *Autogolul lui Frenţiu din ultimele secunde a înclinat balanţa

Tudor Stan

Publicat

în

Derby-ul judeţului Alba din fotbalul profesionist Metalurgistul Cugir-Industria Galda de Jos50a fost câştigat de Metalurgistul Cugir, scor 3-2 după ce golul victoriei cugirene a venit în minutul 93 din capul nefericitului Frenţiu, mijlocaşul Industriei greşind poarta, la ultima fază a partidei. Ambii antrenori protagonişti la această partidă s-au declarat mulţumiţi de maniera în care s-a jucat.

Cristian Coroian, antrenorul echipei Metalurgistul Cugir a precizat că primul meci oficial este întodeauna mai dificil, acesta fiind puţin supărat pe faputl că jucătorii săi au ratat câteva ocazii clare de gol. Cu toate acestea, fosta glorie a Bistriţei şi-a felicitat jucătorii pentru felul în care s-au comportat pe teren şi a ţinut să dedice victoria doamnelor şi domnişoarelor, care duminică vor sărbători Zoiua Internaţională a Femeii. „Sunt foarte fericit că am reuşit să câştigăm acest meci şi îi felicit pe băieţi că au crezut până la final că ne putem impune. Eu consider că victoria este una meritată, am prestat un joc bun, dar am ratat prea multe ocazii clare de gol. Trecerea de la meciurile amicale la cele oficiale este întotdeauna mai dificilă. Am ales să joc cu Itu fundaş central pentru că s-a descurcat bine pe acest post în perioada de pregătire. Industria Galda de Jos este o echipă bună şi sunt sigur că şi la anul o vom vedea în Liga a III-a, a precizat Cristian Coroian, antrenorul Metalurgistului Cugir.

*Paul Ciucă: „Este o înfrângere cu gust amar”

Antrenorul celor de la Industria Galda de Jos, Paul Ciucă a afirmat că acest eşec are un gust amar pentru întrel colectivul echipei, însă acesta s-a declarat mulţumit de jocul elevilor săi şi a recunoscut superioritatea adversarilor. „Putem să glumim pe seama acestei înfrângeri, deoarece persoanele din Galda spun că este răzbunarea pentru golul din ultimele secunde marcate de echipă la barajul din vara trecută. Cu toate acestea băieţii şi-au făcut datoria pe teren şi cred că am ieşit cu capul sus din acest duel. Am început meciul mai timoraţi, însă am echilibrat jocul pe parcurs. Bodea este un plus pentru echipă şi sunt sigur că acesta va creşte de la meci la meci. Tot ceea ce se întâmplă la Galda îmi dă încredere că pot să realizez obiectivul echipei, acela de a evita retrogradarea”, a decalrat Paul Ciucă, antrenorul echipei Industria Galda de Jos.

Metalurgistul Cugir va juca săptămâna viitoare în deplasare la Unirea Jucu, iar Industria Galda de Jos va primi vizita lanternei roşii, Sănătatea Cluj.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSM Unirea Alba Iulia – FC Ittihad Kalba 1-2 (0-2), în meci amical în Slovenia | Golul „alb-negrilor” marcat de Fetița

Dan HENEGAR

Publicat

în

Într-o partidă amicală disputată în Slovenia, divizionara terță CSM Unirea Alba Iulia a pierdut cu FC Ittihad Kalba (din primul eșalon al Emiratelor Arabe Unite), scor 1-2 (0-2). Fetița, intrat la pauză a marcat golul „alb-negrilor” (49), asta după ce în prima repriză s-au consemnat reușitele lui Yasser Hassan (7) și Salem Rashid (41). Gruparea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea