Ziarul Unirea
 

Meriți jobul perfect. Află cum îl poți obține chiar acum!

Star Transmission & Star Assembly îţi deschid noi oportunităţi dacă îţi dorești o cariera în cadrul departamentului Planificare.

Vei avea o privire de ansamblu asupra procesului de la faza de concept până la producţia de masă și prin folosirea unei tehnologii de top ai oportunitatea de a „da viaţă” unei noi generații de componente pentru automobile.

De această dată căutăm persoane care planifică totul până la ultimul detaliu, își respectă termenele și se rezumă la bugetul prestabilit. Poţi lua ce e mai bun din două lumi: mediul de lucru (in cadrul firmei) și posibilitatea de a-ți împărtăși cunoștințele la nivel global (delegaţii).

Ești pasionat de industria automotive și vrei să fii parte a unei echipe care crește constant?

Daca raspunsul tău este DA, avem jobul perfect pentru tine!

*Care sunt cerințele posturilor?

Studii universitare în unul din următoarele domenii: Inginerie mecanică/ electromecanică/ industrială, management producție sau alte studii similare. Experiența în domeniul automotive reprezintă un avantaj.

Vezi lista completă cu oportunitățile de carieră pe:  www.stcu.ro/en/cariera/

Crezi că eşti candidatul ideal? Aplică acum!

*De ce Star Transmission & Star Assembly? 

Ai şansa de a crește într-un mediu competitiv în care se pune accentul pe angajat, salariu motivant, tichete de masă, bonus pentru performanţă, cantină subvenţionată, asigurare medicală inclusă, transport asigurat, programe de training.

Cu peste 3.000 de angajați, Star Transmission & Star Assembly sunt subsidiare ale Grupului Daimler în România şi furnizează componente pentru industria internatională de automobile.

Mai multe informaţii despre noi găsiți pe site-ul   www.stcu.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...