Rămâi conectat

Actualitate

Meditații gratuite pentru elevii din Alba Iulia – Vezi cum poți să îți înscrii copilul în acest program!

Bogdan Presecan

Publicat

în

PNL Alba Iulia a reluat din această lună programul de meditații gratuite destinat elevilor care învață la unități de învățământ din municipiul nostru.

Este un program benefic prin care liberalii albaiulieni încearcă să vină în sprijinul elevilor care, din diverse motive, întâmpină anumite dificultăți în ceea ce privește pregătirea eficientă pentru școală. Părinții elevilor care vor să-și înscrie copiii în acest program, o pot face fie trecând pe la sediul PNL Alba Iulia, din strada Zorilor nr. 28, sau sunând la numerele de telefon 0258.810911 sau 0752.198517. Elevii înșiși se pot înscrie singuri, folosind aceleași date de contact” se arată într-un comunicat remis presei de liberalii albaiulieni.

Mai multe detalii despre program a oferit profesorul Adrian Simion, purtătorul de cuvânt al PNL Alba Iulia.

„Ca și până acum ne adresăm în special elevilor de gimnaziu și liceu care provin din familii cu venituri mai mici și care nu își permit să-și susțină financiar o pregătire suplimentară eficientă, pentru disciplinele școlare la care întâmpină anumite probleme. Aceasta însă nu înseamnă că alți elevi care doresc să fie beneficiari ai acestui program, ar fi respinși. Deocamdată, disciplinele la care se fac pregătiri sunt următoarele: pentru clasa a VIII-a – la matematică și la limba și literatura română, iar pentru clasa a XII-a – la istorie, matematică, geografie și limba și literatura română. În cazul în care vom avea solicitări, mai putem asigura pregătiri și la fizică, limba engleză, limba franceză, biologie și economie.  Orele de pregătire sunt susținute de cadre didactice performante care sunt fie membrii, fie simpatizanți ai Partidului Național Liberal. Vorbim de niște oameni inimoși care au înțeles necesitatea și importanța acestui demers. Nu în ultimul rând, vreau să amintesc și faptul că, din punctul nostru de vedere, oricare cadru didactic care vrea să-și ofere sprijinul pentru implementarea în cât mai bune condiții a acestui proiect, este binevenit”.

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Ce acte sunt necesare pentru a călători în străinătate însoțit de copiii minori

Unirea Ziarul

Publicat

în

Ce acte sunt necesare pentru a călători în străinătate însoțit de copiii minori Potrivit Legii nr. 248/2005 privind regimul liberei circulații a cetățenilor români în străinătate, minorii – cetățeni români pot trece granițele țării doar dacă dețin un document de călătorie valabil. Minorul însoțit de ambii părinți poate ieși doar cu pașaportul sau cartea de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea