Rămâi conectat

Societate

Medina Dumitrescu, pregătită să facă „show” la Balul Bobocilor 2013!

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Medina Dumitrescu consideră că participarea la Balul Bobocilor 2013 la cel mai prestigios colegiu din Alba Iulia – HCC este o provocare din care crede că va ieşi învingătoare chiar dacă nu va câştiga titlul de Miss. Această experienţă este una nouă pentru tânăra de 15 ani care se caracterizează ca fiind o fire veselă, deschisă, căreia îi place să cânte, să danseze şi să socializeze.

Elevă la profilul filologie bilingv franceză, Medina este pasionată de modeling şi volei. Medina ne-a spus că îi place să facă „show” la petreceri şi că este o fire deschisă şi ambiţioasă, iar materiile ei preferate sunt franceza şi desenul. Are 1,63 înălţime şi 47 de kilograme.

Medina speră ca la bal să fie susţinută de cât mai multă lume, pentru a ieşi învingătoare.

„Eu consider că femeia perfectă este Megan Fox şi o admir pentru tot  ceea ce face. Admir vocea uluitoare a artistei Mariah Carey, o admir pentru timbrul ei vocal si notele pe care nu orice cântăreţ sau artist le poate stăpâni. Taylor Laugner este actorul meu preferat”, ne-a spus Medina.

Dacă îţi place Medina Dumitrescu apasă butonul „Like”, de la începutul acestui articol! Concurenta cu cele mai multe „Aprecieri” pe Facebook va câştiga titlul de Miss  Popularitate Ziarul Unirea dar şi un premiu surpriză.

[nggallery id=458]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA: Indicatoare pe modelul ”plăcuței suedeze”, la adresa IPJ Alba, în Parcul dendrologic din Alba Iulia

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA: Indicatoare pe modelul ”plăcuței suedeze”, la adresa IPJ Alba, în Parcul dendrologic din Alba Iulia Patru indicatoare rutiere au fost inscripținonate cu mesaje obșcene la adresa IPJ Alba în Parcul Dendrologic din Alba Iulia. Imaginile, care surprind mai multe indicatoare rutiere cu mesaje vulgare către IPJ Alba, au fost trimise de un […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea