Rămâi conectat

Actualitate

Medicii de familie reîncep, marți, să elibereze rețete compensate și bilete de trimitere pacienților

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Medicii de familie vor elibera din nou, de marți, rețete compensate și bilete de trimitere pacienților, după ce vinerea trecută și luni au refuzat acest lucru ca formă de protest față de autoritățile din sănătate. Totodată, cabinetele de medicină a familiei își vor relua integral activitatea cu casele de asigurări, potrivit unui comunicat de presă.

Decizia vine după ce luni Casa Națională de Asigurări de Sănătate a anunțat că termenul de aplicare a contractului-cadru pentru perioada 2014 – 2015 a fost prelungit până la data de 30 iunie.

Medicii de familie spun însă că protestul lor va continua sub alte forme, care vor fi anunțate în perioada următoare. Principala problemă a reprezentanților Societății Naționale a Medicilor de Familie și ai Federatiei Nationale a Patronatelor Medicilor de Familie este cea a contractelor-cadru. Medicii de familie spun că din cauza haosului birocratic, de 10 ani de zile semnează contracte retroactive, ceea ce este ilegal. (C.M.)

sursa:hotnews.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma

Ziarul Unirea

Publicat

în

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma O noutate pe piaţa muncii a fost anunţată marţi, 23 aprilie, de către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale. Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea