Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Medici noi, la compartimentele ORL, Neurologie și Oftalmologie, la Spitalul Orăşenesc Cîmpeni

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Spitalul Orășenesc Cîmpeni beneficiază de serviciile a încă trei medici specialiști angajați aici pe bază de contract de prestări servicii, ne-a informat directorul unității medicale, ec. Dragomir Morcan.

Pe compartimentul ORL a venit dr. Ovidiu Cărpineanu, pe compartimentul Neurologie a venit dr. Emilia Mureșan și pe compartimentul de Oftalmologie a venit dr. Adriana Maria Bar. Pentru ca aici să poată fi completate integral fișele medicale pentru candidații la obținerea unui permis de conducere, Spitalul Orășenesc Cîmpeni a încheiat și un contract de prestări servicii cu psihologul Mihaela Mândru.

În plus, zilele trecute, un nou medic, dr. Rusu Mircea, și-a depus dosarul pentru ocuparea postului de medic în specialitatea neurologie la Spitalul Orășenesc Cîmpeni.

”Le mulțumim doctorilor pentru că au ales să vină în orașul Cîmpeni”, transmite directorul unității medicale, ec. Dragomir Morcan.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO „Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat

Ziarul Unirea

Publicat

în

„Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat Vineri, 26 aprilie 2024, a avut loc recepția lucrărilor pe lotul 1 al Transapusenei care totalizează nu mai puțin de 43 de kilometri. Un drum de poveste, emblematic pentru județul Alba și pentru România. Citește și: FOTO Cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea