Rămâi conectat

Actualitate

Maximă operativitate a polițiștilor din Blaj. Au reținut un tâlhar ce a smuls lănțișorul de la gâtul unei vârstnice

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ieri, poliţiștii din cadrul municipiului Blaj au fost sesizaţi de către o femeie în vârstă de 59 de ani din municipiul Blaj, cu privire la faptul că în timp ce se deplasa pe strada Tudor Vladimirescu din Blaj, a fost acostată de către un tânăr care i-a smuls de la gât lănţişorul din aur cu medalion, după care a fugit.

Potrivit IPJ Alba, “în baza sesizării şi cu ajutorul semnalmentelor oferite de victimă, în mai puţin de 3 ore de la sesizarea faptei, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj, au reuşit identificarea şi reţinerea principalului suspect, M.D., de 18 ani, din comuna Daneş, judeţul Mureş, asupra căruia a fost găsit lănţişorul sustras de la femeie.

Faţă de M.D. a fost luată măsura reţinerii pe bază de ordonanţă, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 21.05.2013, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie.”

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea? ANM anunță momentul în care se va încălzi vremea: prognoza detaliată de Paște și 1 Mai 2024 Alina Șerban, meteorolog ANM, a explicat că, începând din acest weekend vremea va intra într-un proces de încălzire, iar temperaturile maxime vor ajunge în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea