Material lemnos confiscat de polițiști, la un control în trafic. Societate comercială din Bistrița Năsăud, prinsă cu probleme în acte

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

12,8 metri cubi de material lemnos au fost confiscați de polițiștii din Alba, în urma unui control efectuat în trafic. Datele înscrise în documentele de însoțire a transportului nu corespundeau cu cantitatea de material lemnos transportat.

La data de 22 august 2019, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din IPJ Alba, în timp ce acționau pe DN 74, pe raza localității Pătrângeni, au oprit, pentru control, un camion care transporta material lemnos.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Cu ocazia verificărilor efectuate împreună cu polițiștii specializați în combaterea delictelor silvice din cadrul Serviciului de Ordine Publică, s-a constatat faptul că datele înscrise în documentele de însoțire a materialului lemnos nu corespundeau, din punct de vedere cantitativ, cu realitatea.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Polițiștii au constatat o diferență de 12,8 metri cubi de material lemnos, motiv pentru care, față de societatea comercială, din județul Bistrița Năsăud, deținătoarea camionului, a fost luată măsura sancționării contravenționale, conform art. 19 din Legea 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, cu amendă în valoare de 6.000 de lei, iar cei 12,8 metri cubi de material lemnos, transportați ilegal, au fost confiscați.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei

2 Comentarii

Paduraru 23 august 2019 at 15:53

Controlati camioanele de pe strMircea cel Mare din Sebes si veti avea cu ce va lauda pt mult timp !

Eu 23 august 2019 at 18:14

Nu domnule,alea nu,ca au biletel de gât alea,sunt cu dedicație.

Comentariile sunt oprite