Material lemnos confiscat de polițiști, la un control în trafic. Societate comercială din Bistrița Năsăud, prinsă cu probleme în acte

12,8 metri cubi de material lemnos au fost confiscați de polițiștii din Alba, în urma unui control efectuat în trafic. Datele înscrise în documentele de însoțire a transportului nu corespundeau cu cantitatea de material lemnos transportat.

La data de 22 august 2019, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din IPJ Alba, în timp ce acționau pe DN 74, pe raza localității Pătrângeni, au oprit, pentru control, un camion care transporta material lemnos.

Cu ocazia verificărilor efectuate împreună cu polițiștii specializați în combaterea delictelor silvice din cadrul Serviciului de Ordine Publică, s-a constatat faptul că datele înscrise în documentele de însoțire a materialului lemnos nu corespundeau, din punct de vedere cantitativ, cu realitatea.

Polițiștii au constatat o diferență de 12,8 metri cubi de material lemnos, motiv pentru care, față de societatea comercială, din județul Bistrița Năsăud, deținătoarea camionului, a fost luată măsura sancționării contravenționale, conform art. 19 din Legea 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, cu amendă în valoare de 6.000 de lei, iar cei 12,8 metri cubi de material lemnos, transportați ilegal, au fost confiscați.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

Paduraru 23 august 2019 at 15:53

Controlati camioanele de pe strMircea cel Mare din Sebes si veti avea cu ce va lauda pt mult timp !

Eu 23 august 2019 at 18:14

Nu domnule,alea nu,ca au biletel de gât alea,sunt cu dedicație.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...