Rămâi conectat

Ştirea zilei

Mașini sub 1.000 de euro scoase la licitație, în Alba, de ANAF: Lista autoturismelor scoase la vânzare în aprilie

Publicat

în

Mașini sub 1.000 de euro scoase la licitație, în Alba, de ANAF: Lista autoturismelor scoase la vânzare în aprilie

În fiecare lună, ANAF organizează zeci de licitații, care sunt anunțate pe pagina de internet a instituției. Aceste autovehicule sunt confiscate de la cetățenii care au datorii către stat, iar starea lor este uneori una buna.

Lista cu autovehiculele scoase la licitație de ANAF

 • Peugeot 307 cc, an de fabricație 2006, motor 2 litri benzină. Prețul de vânzare directă este de 1.576 lei cu TVA. Vânzarea are loc începând cu data de 18 aprilie în comuna Cârcea, din județul Dolj.
 • Mercedes-Benz Clasa A, an de fabricație 2002, motor diesel 70 KW. Prețul de pornire al licitației este de 2.472 lei, scutit de TVA. Licitația are loc pe 27 aprilie în orașul Pitești;
 • Seat Ibiza, an de fabricație 2006, motor pe benzină de 63 kw. Prețul de pornire al licitației este de 2.474 lei, scutit de TVA. Licitația are loc pe 20 aprilie în orașul Cluj-Napoca.
 • Hyundai Sonata, an de fabricație 2006, motor de 3,4 litri. Prețul de vânzare directă este de 2.600 lei cu TVA. Vânzarea are loc începând cu data de 13 aprilie la Biroul Vamal de Frontieră Albița.
 • Renault Megane, an de fabricație 2010, Serie sasiu: VF1KZ1W0644081285, autoturismul este colantat cu însemne taxi și este lovit în partea din spate. Prețul de pornire al licitației este de 3.341 lei, scutit de TVA. Licitația are loc pe 26 aprilie în orașul Alba Iulia.
 • Land Rover Freelander, an de fabricație 2003, motor diesel 82 kw. Prețul de pornire al licitației este de 3.712 lei, scutit de TVA. Licitația are loc pe 19 aprilie în orașul Pitești.
 • Suzuki Samurai SJ/413, an de fabricație 1985, motor pe benzină de 1,3 litri 69 CP. Prețul de pornire al licitației este de 3.979 lei, scutit de TVA. Licitația are loc pe 2 mai în orașul Pitești.
 • Volkswagen Touran, an de fabricație 2005, 330.000 km, motor diesel de 2 litri 140 CP. Prețul de pornire al licitației este de 4.200 lei, scutit de TVA. Licitația are loc pe 28 aprilie în orașul Buzău.
 • Skoda Fabia, an de fabricație 2002. Prețul de pornire al licitației este de 4.334 lei, scutit de TVA. Licitația are loc pe 27 aprilie în localitatea Alba Iulia.
 • Mercedes-Benz Clasa E, an de fabricație 2000, motor diesel 85 KW. Prețul de pornire al licitației este de 4.944 lei, scutit de TVA. Licitația are loc pe 27 aprilie în orașul Pitești;
 • Citroen Berlingo, an de fabricație 2006, motor pe benzină 80 KW / 109 CP. Prețul de pornire al licitației este de 5.719 lei, scutit de TVA. Licitația are loc pe 2 mai în orașul Pitești.
 • Jeep Grand Cherokee, an de fabricație 2000, motor diesel de 3,2 litri 140 CP. Prețul de pornire al licitației este de 7.211 lei, scutit de TVA. Licitația are loc pe 2 mai în orașul Pitești.
 • Fiat Punto, an de fabricație 2011, motor diesel de 55 kw. Prețul de pornire al licitației este de 6.678 lei, scutit de TVA. Licitația are loc pe 20 aprilie în orașul Cluj-Napoca.
 • Nissan Qashqai, an de fabricație 2016, motor 1,6 diesel 96 KW. Prețul de pornire al licitației este de 35.562 lei, scutit de TVA. Licitația are loc pe 28 aprilie în orașul Pitești.
 • Mercedes-Benz Clasa A, an de fabricație 2013, motor 1,8 diesel 80 KW. Prețul de pornire al licitației este de 27.850 lei, scutit de TVA. Licitația are loc pe 28 aprilie în orașul Pitești.
 • BMW X3, an de fabricație 2014, motor diesel 100 KW. Prețul de pornire al licitației este de 39.786 lei, scutit de TVA. Licitația are loc pe 27 aprilie în orașul Pitești.

Ce trebuie să facă ofertanții pentru a participa la licitație?

Elit - Gustul Desăvârșit

Pentru a putea participa la licitaţie ofertanţii vor trebui să depună cu cel puţin o zi înainte de data licitaţiei următoarele documente:

– oferta de cumpărare;
– dovada plăţii taxei de participare sau a constituirii garanţiei sub forma scrisorii de garanţie, reprezentând 10% din preţul de pornire a licitaţiei.
– împuternicirea persoanei care îl reprezintă pe ofertant;
– pentru persoanele juridice române, copie de pe certificatul unic de înregistrare eliberat de oficiul registrului comerţului;
– pentru persoanele juridice străine, actul de înmatriculare tradus în limba română;
– pentru persoanele fizice române, copie de pe actul de identitate;
– pentru persoanele fizice străine, copie de pe actul de identitate/paşaport;
– declaraţia pe proprie răspundere a ofertantului prin care certifică faptul că nu este persoană interpusă cu debitorul.

Doritorii trebuie să știe că legislația care reglementează astfel de licitații ANAF prevede scăderi semnificative ale prețurilor de pornire atunci când un anumit obiect nu își găsește cumpărători. Mai exact, dacă o mașină nu se vinde la prima licitație, prețul scade la a doua si a treia licitație.

Sursa: promotor.ro


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Ştirea zilei

FOTO| Admis cu 9,97 la Colegiul Militar din Alba Iulia, elevul fruntaș Flavius Taflan își reconfirmă statutul de elev de excepție: Premii la olimpiada de franceză și engleză

Publicat

în

FOTO| Admis cu 9,97 la Colegiul Militar din Alba Iulia, elevul fruntaș Flavius Taflan își reconfirmă statutul de elev de excepție: Premii la olimpiada de franceză și engleză

Elevul fruntaș Flavius Taflan (clasa a IX-a) este fascinat de limbile străine pe care le studiază cu pasiune. Pentru a acumula cunoștințele și se perfecționa, învață constant, dedică timp și multă atenție studiului. Și-a testat cunoștințele la fazele județene ale olimpiadelor de limba franceză și limba engleză unde a reușit să obțină Premiul I, respectiv Premiul III.

Citește și: FOTO | Elev de excepție al Făgărașului, admis cu 9,97 la Colegiul Militar din Alba Iulia

Calificarea la etapa națională a Olimpiadei de Limba Franceză a reprezentat pentru Flavius nu doar un succes școlar ci și o motivație de a continua să aprofundeze acestă disciplină. În colegiul militar Flavius a reușit, sub îndrumarea doamnei profesoare Carmen Roman, să își consolideze baza de cunoștințe de limba franceză, formată pe perioada gimnaziului și cu ambiție și dorința de a se autodepăși a reușit să obțină un punctaj foarte bun la faza națională a olimpiadei, punctaj care i-a adus mențiune.

Elit - Gustul Desăvârșit

Citește și: FOTO| Impresiile unui „boboc” după prima lună la Colegiul Militar din Alba Iulia: „Îndrăgesc uniforma militară și mi-am dorit să continui tradiția familiei”

„Acest premiu obținut la Olimpiada Națională de Limba Franceză este rezultatul muncii și perseverenței. Sub îndrumarea doamnei profesoare am înteles nevoia unei pregătiri riguroase pentru a obține o astfel de performanță și mi-am concentrat forțele asupra dobândirii abilităților necesare pentru a face față cu brio acestui concurs național. În fiecare zi, cu gândul la marea competiție, am muncit intens, fără să pierd din vedere obiectivul final. Au existat, într-adevăr, și momente mai dificile, în care m-am simțit nesigur pe mine, însă posibilitatea de a concura la nivel național m-a determinat să fiu mai ambițios ca niciodată și să dau totul pentru a reuși. În final am obținut o mențiune, care dovedește implicarea și seriozitatea mea în această olimpiadă, premiu de care sunt foarte mândru. Îmi propun să îmi perfecționez în continuare franceza pentru ca, anul viitor, să pot urca pe podium. Sunt recunoscător tuturor celor care m-au sprijinit în acest drum și care au avut încredere că voi reuși.

Felicitări, elev și dascăl, pentru obținerea acestui rezultat deosebit la nivel național!”, au transmis reprezentanții Colegiului Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Ştirea zilei

25 mai. Serviciul de distribuţie a gazelor naturale va fi sistat temporar într-o localitate din județul Alba. Recomandări pentru consumatori

Publicat

în

25 mai. Serviciul de distribuţie a gazelor naturale va fi sistat temporar într-o localitate din județul Alba. Recomandări pentru consumatori

Pentru efectuarea unor lucrări specifice la sistemul de distribuție, compania Delgaz Grid este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale miercuri, 25 mai, între orele 09.00-14.00, în localitatea Uioara de Sus din județul Alba.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

Elit - Gustul Desăvârșit

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Compania regretă disconfortul creat şi mulţumeşte clienţilor pentru înţelegerea şi sprijinul acordat pentru desfăşurarea acestor lucrări.

Despre Delgaz Grid

Delgaz Grid, compania de distributie din cadrul Grupului german E.ON, operează o reţea de gaze naturale de 24.000 km în 20 de judeţe din partea de Nord şi de Vest a României (Cluj, Bistrița Năsăud, Maramureș, Satu Mare, Sălaj, Timiș, Arad, Bihor, Caraș-Severin, Hunedoara, Mureș, Sibiu, Alba, Harghita, Iași, Botoșani, Vaslui, Suceava, Neamț şi Bacău) şi o reţea de electricitate de 83.000 km în şase judeţe din Moldova: Bacău, Botoşani, Iaşi, Neamţ, Suceava şi Vaslui. De la intrarea pe piaţa locală, în anul 2005, E.ON a investit peste 1,9 miliarde de euro în principal pentru modernizarea reţelelor de gaze şi electricitate şi a virat către stat impozite şi taxe de 2,7 miliarde de euro.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Ştirea zilei

ACCIDENT tragic la o firmă din Alba: Un muncitor srilankez a DECEDAT după ce o remorcă pe care o repara a căzut peste el. Bărbatul era în ziua lui liberă

Publicat

în

ACCIDENT tragic la o firmă din Alba: Un muncitor srilankez a DECEDAT după ce o remorcă pe care o repara a căzut peste el. Bărbatul era în ziua lui liberă

Sâmbată 21 mai 2022 în jurul orei 8.15, la punctul de lucru al unei firme din Sebeș, județul Alba, s-a produs un eveniment deosebit de grav soldat cu decesul unui muncitor din Sri Lanka, în vârstă de 27 de ani.

Potrivit ITM Alba, victima avea permis de muncă pentru a desfășura activitate la o altă societate din Sebeș. La data producerii evenimentului victima era liberă, aceasta având locul de cazare în barăcile societății unde s-a produs evenimentul.

Victima repara o remorcă a societății unde era cazată, acesta prin cădere l-a prins sub ea lovindu-l.

Elit - Gustul Desăvârșit

În curs se desfășoară cercetări pentru a stabili împrejurările și cauzele care au dus la producerea accidentului mortal.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare