Rămâi conectat

Curier Județean

ALBA:Maşină care transporta pacienţi la dializă răsturnată pe DN 74, la Tăuţi

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident rutier a avut loc în jurul orei 11.30, pe DN 74, pe raza localităţii Tăuţi. O maşină s-a răsturnat în afara drumului iar în urma impactului două persoane au fost rănite. Victimele erau conştiente în momentul în care o ambulanţă a Serviciului Judeţean de Ambulanţă Alba, care a ajuns prima la faţa locului, le-a acordat răniţilor primul ajutor şi i-a transportat la Spitalul Judeţean de urgenţă Alba.

UPDATE: Maşina care efectua transportul aparţine unei societăţi private care are un contract de servicii de transport pacienţi cu Institutul de Dializă din Alba. În autoturism se aflau patru persoane din Câmpeni şi Abrud, dintre care doi pacienţi, un bărbat şi o femeie  erau programate la dializă în Alba Iulia. Potrivit primelor cercetări ale poliţiştilor şoferul vinovat de producerea accidentului a intrat într-o depăşire fără se se asigure corespunzător şi pentru a evita o altă maşină care circula regulamentar din direcţia Alba Iulia – Zlatna, a virat brusc răsturnându-se în afara carosabilului. Pacienţii care nu au suferit leziuni grave au ajuns cu ambulanţa la spitalul din Alba unde au făcut dializa, urmând ca ulterior medicii să evalueze dacă au fost vătămaţi în urma accidentului.

UPDATE 2: Potrivit raportului IPJ Alba în urma accidentului M.N., un bărbat de 62 de ani, din comuna Roşia Montană şi B.I, o femeie de 61 de ani, din Cîmpeni, pasageri în autoturismul condus de A.R.D. de 27 de ani, din Abrud au suferit leziuni corporale şi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Alba pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate şi efectuarea de investigaţii.

foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea