Rămâi conectat

Actualitate

UPDATE: Maşină incendiată în centrul Sebeşului

Bogdan Presecan

Publicat

în

Un incendiu a izbucnit la un autoturism pe strada Lucian Blaga din municipiul Sebeş, judeţul Alba. Vineri, în jurul orei 18.15 pompierii din Sebeş au început intervenţia pentru stingerea focului care a cuprins  maşina.

UPDATE: Flăcările au fost stinse cu promtitudine şi nimeni nu a fost rănit.

Conform datelor pe care le-am primit de la pompierii aflaţi la locul faptei, cauza probabilă a incendiului este un scurt-circuit la instalaţia electrică a autoturismului Chrysler 300 C, o maşină a cărui preţ depăşeşte 20.000 de euro.

Se pare că autovehiculul cu numere de capitală, care era staţionat în momentul în care a luat foc, a fost distrus în proporţie de 60% (motor, bord, scaune, plafon, parbriz, instalaţie electică şi audio) ceea ce înseamnă că, în cazul foarte probabil în care bolidul este asigurat CASCO, proprietarul va putea solicita companiei de asigurări, daune complete.

foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Mesaje false, transmise în numele ANAF: Anunțul reprezentanților instituției

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mesaje false, transmise în numele ANAF: Anunțul reprezentanților instituției O nouă campanie de mesaje false, transmise în numele ANAF, este în desfășurare în această perioadă. Contribuabililor, persoane juridice, le este solicitată „lista entităților externe care au de achitat către societate sume mai mari de 10.000 de euro”. Falsificatorii motivează că „scopul acestei solicitări este de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea