Rămâi conectat

Actualitate

UPDATE: Maşină incendiată în centrul Sebeşului

Bogdan Presecan

Publicat

în

Un incendiu a izbucnit la un autoturism pe strada Lucian Blaga din municipiul Sebeş, judeţul Alba. Vineri, în jurul orei 18.15 pompierii din Sebeş au început intervenţia pentru stingerea focului care a cuprins  maşina.

UPDATE: Flăcările au fost stinse cu promtitudine şi nimeni nu a fost rănit.

Conform datelor pe care le-am primit de la pompierii aflaţi la locul faptei, cauza probabilă a incendiului este un scurt-circuit la instalaţia electrică a autoturismului Chrysler 300 C, o maşină a cărui preţ depăşeşte 20.000 de euro.

Se pare că autovehiculul cu numere de capitală, care era staţionat în momentul în care a luat foc, a fost distrus în proporţie de 60% (motor, bord, scaune, plafon, parbriz, instalaţie electică şi audio) ceea ce înseamnă că, în cazul foarte probabil în care bolidul este asigurat CASCO, proprietarul va putea solicita companiei de asigurări, daune complete.

foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea