Rămâi conectat

Curier Județean

Marți, 8 septembrie: Filmul de animație „Călătoria fantastică a Maronei” – O poveste pentru întreaga familie, în Parcul Tineretului din Sebeș

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Marți, 8 septembrie 2020, începând cu ora 20.30, în Parcul Tineretului din Sebeș, va avea loc proiecția unui film de animație destinat întregii familii: “Călătoria fantastică a Maronei”.

Filmul de animație spune povestea Maronei, o cățelușă cu nasul în formă de inimă, născută în urma unei povești de iubire dintre un dog argentinian și o metisă atrăgătoare. Cățelușa lasă urme profunde în viețile stăpânilor care, rând pe rând, o primesc în familiile lor.

Lungmetrajul de animație, scris de Anghel Damian și regizat de mama lui, Anca Damian, a avut premiera internațională în luna iunie 2019, în cadrul competiției oficiale Annecy, cel mai mare Festival de Film de Animație din lume. “Criticii s-au declarat impresionați de povestea captivantă a protagonistei. Filmul este o producție Belgia – Franța – România. Talentatul ilustrator belgian Brecht Evens este creatorul personajelor și cel care a reușit, prin imagini 2D și 3D, să redea lumea magică și plină de aventuri a Maronei, incluzând casele temporare, zonele întunecate, aleile, fricile și  visele cățelușei”, conform site-ului www.eventbook.ro.

Acest basm modern despre dragoste necondiționată și sacrificiu a câștigat premiul Gopo pentru cea mai bună muzică originală semnată de Pablo Pico.

Având în vedere actualul context epidemiologic și ținând cont de măsurile necesare pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2, Centrul Cultural “Lucian Blaga” din Sebeș susține organizarea acestei proiecții de film și transmite publicului rugămintea de a respecta cât mai riguros măsurile necesare pentru ocrotirea sănătății. Accesul în zona delimitată în care va avea loc evenimentul începe în jurul orei 19.30, purtarea măștii de protecție este obligatorie, organizatorii oferind soluții dezinfectante și efectuând un triaj prin scanarea temperaturii.

            Vă mulțumim pentru înțelegere și vă așteptăm cu drag!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

10-12 mai: Ana Blandiana, Daniel Nazare și Bere Gratis în prima zi a Târgului de cArte Alba Transilvana. Programul complet al evenimentului

Bogdan Ilea

Publicat

în

10-12 mai: Ana Blandiana, Daniel Nazare și Bere Gratis în prima zi a Târgului de cArte Alba Transilvana. Programul complet al evenimentului La Târgul de cArte Alba Transilvana, organizat în data de 10-12 mai, pe espalanda Muzeului Național al Unirii Alba Iulia, în prima zi urmează să aibă loc mai multe lansări de carte și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea