Rămâi conectat

Actualitate

Marketing politic sau doar un fruct preferat? Elena Udrea şi merele din Alba Iulia – FOTO

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Elena Udrea01Deputatul Elena Udrea a ajuns sâmbătă seara la Alba Iulia pentru lansarea candidaţilor la alegerile europarlamentare care vor avea loc în 25 mai. A vorbit mai mult însă despre alegerile prezidenţiale, fiind de altfel principala voce a PMP şi probabil candidatul formaţiunii pentru alegerile din toamnă.  

După ce a luat cuvântul Elena Udrea şi-a îndreptat atenţia înspre merele verzi, aşezate în boluri, pe masa de prezidiu şi a „ronţăit” pe tot parcursul întrunirii, timp în care au vorbit colegii ei Cristian Preda, Elena Băsescu, Siegfried Mureşan, Teodor Baconschi, Cristian Petrescu şi Florin Popescu.

Nu ştim dacă este vorba despre o strategie de marketing politic în care deputatul vrea să apară în faţa electoratului omul din popor, care mănâncă de pe orice masă, fără să aibă certitudinea că merele au fost spălate şi nu au fost aşezate doar ca simbol al partidului sau a fost vorba despre o foame neaşteptată şi de nestăpânit, în timpul unei întâlniri cu membrii de partid.

În sfârşit. Într-un moment de pauză, Elena Udrea a oferit unui membru PMP din sală, un măr, gest care a stârnit zâmbetele celor prezenţi.

[nggallery id=1475]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

23-30 aprilie: Restricții de circulație pe Autostrada A10 Sebeș-Turda. Se efectuează lucrări de reparații

Ziarul Unirea

Publicat

în

23-30 aprilie: Restricții de circulație pe Autostrada A10 Sebeș-Turda. Se efectuează lucrări de reparații În perioada 23-30 aprilie sunt instituite restricții de circulație pe banda 2 a Autostrăzii A10 Sebeș-Turda, între kilometrii 45+500 și 45+800 de metri, calea 2 (sens Turda-Sebeș). Citește și: FOTO Drumul național DN 74A, surpat în urma ploilor, la Cărpiniș: Trafic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea