Rămâi conectat

Ştirea zilei

”Marian Godină al poliției rutiere din Alba” s-a pensionat, după 23 de ani de activitate

Alexandra Mates

Publicat

în

mihai manDupă 23 de ani în care a îmbrăcat haina Poliției Române, agentul șef de Poliție Rutieră din cadrul IPJ Alba – Mihai Man a ”tras pe dreapta” și… a trecut la pensie. Cunoscut ca un om jovial în viața de zi cu zi, însă responsabil pe carosabil, agentul șef principal Man a îmbrăcat pentru ultima dată uniforma de polițist luni, 14 martie, iar de marți acesta a fost trecut ”în rezervă”.

 Pensionarea lui ”Michael Man” nu putea trece neobservată de colegi, care l-au poreclit, mai nou, ”Marian Godină al poliției rutiere din Alba, cunoscut interlopilor și celor certați cu legea”.

În ”lumea” polițiștilor, omul legii ”M. Man” era apreciat și văzut ca un ”poet popular” și ”pamfletar”,  iar plecarea lui nu putea fi notată de către colegi decât sub formă de glumă, cu… ”a mai <căzut> o stea…”

Vorbim de colegul de breaslă Mircea Ștefan Grava, un alt polițist cu state vechi în IPJ Alba, care a ținut să noteze retragerea agentului ”Michael Man” ”în calendarul” rețelei de socializare Facebook.

A mai <căzut> o stea…Astăzi ne-a “părăsit” fără arme, doar cu bagaje, agentul șef principal de poliție Mihai MAN, poet popular, pamfletar, om de cultură. Un adevărat coleg, un principial slujbaș al legii, un adevărat politist. Acest Marian Godină al poliției rutiere din Alba, cunoscut interlopilor și celor certați cu legea ca Michael Man, s-a pensionat după o activitate prodigioasă care s-a derulat pe parcursul mai multor decenii Pensie lunga si cu sanatate drag coleg”, a scris Mircea Ștefan Grava pe contul său de Facebook.

Mesajul lui Grava a stârnit reacțiile colegilor, speriați după ce au văzut postarea.

”Mircea, m-am speriat, sincer, când am văzut titlul postării tale… A MAI CĂZUT O STEA… Doamne, bine că doar s-a pensionat, mi-am spus apoi împăcat, când m-am lămurit despre ce e vorba… Pentru că, da, pensionarea nu e în niciun caz un capăt de drum, ci… un început de…altă poveste… Poate mai frumoasă decât cea care abia s-a încheiat… Important este să fie sănătate…”, este una dintre reacțiile celor care au comentat mesajul.

Alți colegi și cunoscuți, care l-au considerat un ”brav polițist”, au ținut să-i transmită pe această cale pensie îndelungată celui care mai bine de 20 de ani a muncit în slujba legii:

”Adevărat polițist, apreciat! Pensie liniștită și o viață lungă M. Man!”;

”Michael Man”, pensie îndelungată și sănătate maximă!”

”Pensie lungă, cu sănătate, domnule Man! Felicitări, dragă Mircea, pentru ca l-ai adus în atenție pe acest brav polișist!”

”Pensie cât mai lungă cu sănătate!”, sunt doar câteva dintre mesajele postate.

Contactat telefonic, fost agentul Serviciului Rutier Alba ne-a declarat că deocamdată se simte în concediu, însă a precizat că îi va lipsi cu siguranță slujba după cel mult o lună de zile când, probabil, va constata că este singur, ….”pe banda lui”. Totodată, acesta a ținut să menționeze că el nu s-a luptat cu sistemul, ci doar cu cei care nu au respectat legea.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Fetiță de 8 ani, lovită de o mașină, în Alba Iulia, în timp ce traversa regulamentar strada: Șoferița vinovată a plecat de la locul accidentului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Fetiță de 8 ani, lovită de o mașină, în Alba Iulia, în timp ce traversa regulamentar strada: Șoferița vinovată a plecat de la locul accidentului O fetiță de 8 ani, din Feneș, a fost lovită de mașină în timp ce traversa strada regulamentar, în Alba Iulia. Șoferița vinovată a plecat de la locul accidentului. La […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea