Rămâi conectat

Actualitate

Marele şahist rus, Gari Kasparov a dezvăluit marea slăbiciune a lui Vladimir Putin: „Mașina de război trebuie falimentată”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Marele şahist rus, Gari Kasparov a dezvăluit marea slăbiciune a lui Vladimir Putin: „Mașina de război trebuie falimentată”

Cum în Ucraina este război în toată regula, deşi mulţi am sperat ca situaţia conflictuală să fie evitată, marele şahist rus a revenit în mediul online cu observaţii legate de Vladimir Putin, preşedintele al cărui nume se află zilelele acestea pe buzele tuturor.

Citește și: Civilii din toată Europa, chemați LA ARME de președintele Ucrainei: „Puteți veni în țara noastră pentru a apăra Europa”

Gari Kasparov condamnă vehement acţiunile dramatice orchestrate de Rusia lui Putin. Campion mondial la şah şi preşedintele Fundaţiei pentru Drepturile Omului, rusul de origine armeană-evreiască, ajuns la 58 de ani, şi-a reluat sfaturile pe Twitter legate de strategia împotriva liderului de la Kremlin.

„Sprijiniți militar Ucraina, imediat. Prin arme, informații, tehnologie. Mașina de război a lui Putin trebuie falimentată. Înghețați finanțele Rusiei și ale aliaților ei. Scoateți Rusia din fiecare instituție financiară și internațională!

Citește și: Navă sub pavilionul Republicii Moldova, lovită de obuz, în apele neutre din Marea Neagră. Inițial a fost confundată cu o navă românească

Retrageți toți ambasadorii din Rusia. Nu mai e loc de vorbit. Noul mesaj unificat este: «Opriți-vă sau veți fi izolați definitiv».

Interziceți toate elementele mașinii de propagandă globală a lui Putin. Nu-l mai ajutați pe dictator să răspândească minciuni și ură.

Citește și: Cum „justifică” Rusia invazia: Obiectivul este să-i „elibereze” pe ucraineni „de opresiune”

Demascați și acționați împotriva lacheilor lui Putin! Dacă Schröder (n.r. – om politic german) și oamenii lui continuă să lucreze pentru Putin, aduceți acuzații!

Călcâiul lui Ahile al lui Putin este faptul că el și clica lui își țin banii în lumea liberă, pe care spun că o disprețuiesc. Așa au ajuns să răspândească corupția, dar au oferit și o armă împotriva lor – dacă suntem dispuși să o folosim;

Citește și: SUA şi UE aleg să nu scoată Rusia din SWIFT: Sistemul financiar ce le permite ruşilor să îşi mute banii prin lume

Înlocuiți petrolul și gazul rusesc. Presiune pe OPEC (Organizația Țărilor Exportatoare de Petrol), creșteți producția. Nu poți salva planeta dacă nu salvezi oamenii de pe ea.

Recunoașteți că vor exista costuri, sacrificii. Am așteptat mult, prețul este mare, dar va crește de-acum înainte. E timpul să luptați”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

COD GALBEN de INUNDAȚII în Alba și alte zone din țară, până joi dimineața: Râurile vizate

Ziarul Unirea

Publicat

în

COD GALBEN de INUNDAȚII în Alba și alte zone din țară, până joi dimineața: Râurile vizate Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor a emis miercuri 8 mai 2024, o avertizare cod galben de inundații în Alba, valabilă până joi dimineața, la ora 8:00. Sunt prognozate scurgeri importante pe versanţi, torenţi şi pâraie, viituri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea