Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Marcela Dărămuș: ”Iohannis este ghinionistul, noi, ceilalți profesori, suntem norocoși!”

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Marcela DaramusMarcela Dărămuş, preşedintele Organizaţiei de Femei a PSD Alba şi inspector general adjunct al ISJ Alba consideră că Iohannis a jignit cadrele didactice când a declarat că ”profesorii care nu au mai multe case au avut ghinion” și dorește să-i transmită acestuia următorul mesaj:

În numele colegilor mei vreau să-i spun că de fapt ghinionistul este dânsul și noi, toți, suntem niște norocoși pentru că am îmbrăcat haina de cadru didactic, de formator, de profesor”, a spus Marcela Dărămuș.

Ea a mai că prin cele declarate Iohannis a supărat foarte mulți profesori din întreaga țară iar unii dintre aceștia și-au exprimat public nemulțumirea, prin scrisori deschise.

Sunt convinsă că acum a pierdut și votul profesorilor care, poate, s-au gândit să-i acorde votul la alegerile din noiembrie”, a încheiat liderul femeilor social-democrate din Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lucrări de modernizare la două străzi din comuna Horea: Licitația de aproape 9 milioane de lei, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Lucrări de modernizare la două străzi din comuna Horea: Licitația de aproape 9 milioane de lei, lansată în SEAP Primăria comunei Horea a lansat pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, proiectul care dorește modernizarea a peste 5 kilometrii de drum. Este vorba despre strada Bisericii și drumul vicinal Horea – Teiu – Preluca. Aproximativ 4,5 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea