Rămâi conectat

Curier Județean

MÂINE: Eveniment caritabil “Din suflet pentru suflet!” la Vinţu de Jos. Interpreți, dansatorii şi copiii de la teatru se mobilizează pentru Mateo, băieţelul bolnav din Cugir

Ziarul Unirea

Publicat

în

În a doua zi de Rusalii, Primăria comunei Vințu de Jos în parteneriat cu Asociația “Ține de Tine!” și Școala Gimnazială „Iuliu Maniu” Vințu de Jos vă invita de la ora 17, la Căminul Cultural Vintu de Jos pentru a participa la evenimentul “Din suflet pentru suflet!” Acest eveniment este unul caritabil la care nu se va percepe taxă de participare, dar se vor putea face donații în urna amplasată în cadrul căminului cultural. Toate încasările vor fi donate pentru Mateo.

Elevi de la Școala Gimnazială „Iuliu Maniu” Vințu de Jos vor pune în scenă piesa de teatru „Scufița Roșie”, membrii Ansamblului Vințana vor dansa, iar Gheorghiță Avrămut, Formația Select și Antonio Josan, Cornelia Ionela Goția, Maria Ioana Marcu, Alexandra Elena Dumbrăvean, Limbean Tudor Florin și alții vor susține un concert extraordinar.

Mateo este un băiețel din Cugir care la doar 8 ani este diagnosticat cu 8 boli severe și este țintuit într-un scaun cu rotile. Pentru a putea merge are nevoie de o operație în America care costă 60.000 dolari! Haideți să îl ajutăm să aibă o copilărie fericită, haideți să ne arătăm mărinimia și să donăm din suflet pentru un suflet!

Toti interpreții, dansatorii si copiii de la teatru au acceptat să susțină acest eveniment din suflet, fără să fie plătiți și se unesc pentru a-l ajuta pe Mateo. Delia Jude, Formația Select, Alexandra Dumbrăvean, Maria Marcu, Antonio Josan, Cornelia Ionela Goția, Tudor Limbean, Ansamblul Vințana, Gheorghiță Avrămuț (solist de la Ansamblul Vințana, elevii de la Școala gimnazială Iuliu Maniu vintu de jos și prezentatoarea Angela Chelaru sunt cei care au raspuns afirmativ invitaţiei domnului primar de la Vinţu de Jos de a se implica voluntar în acțiune.

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea