MÂINE: Eveniment caritabil “Din suflet pentru suflet!” la Vinţu de Jos. Interpreți, dansatorii şi copiii de la teatru se mobilizează pentru Mateo, băieţelul bolnav din Cugir

În a doua zi de Rusalii, Primăria comunei Vințu de Jos în parteneriat cu Asociația “Ține de Tine!” și Școala Gimnazială „Iuliu Maniu” Vințu de Jos vă invita de la ora 17, la Căminul Cultural Vintu de Jos pentru a participa la evenimentul “Din suflet pentru suflet!” Acest eveniment este unul caritabil la care nu se va percepe taxă de participare, dar se vor putea face donații în urna amplasată în cadrul căminului cultural. Toate încasările vor fi donate pentru Mateo.

Elevi de la Școala Gimnazială „Iuliu Maniu” Vințu de Jos vor pune în scenă piesa de teatru „Scufița Roșie”, membrii Ansamblului Vințana vor dansa, iar Gheorghiță Avrămut, Formația Select și Antonio Josan, Cornelia Ionela Goția, Maria Ioana Marcu, Alexandra Elena Dumbrăvean, Limbean Tudor Florin și alții vor susține un concert extraordinar.

Mateo este un băiețel din Cugir care la doar 8 ani este diagnosticat cu 8 boli severe și este țintuit într-un scaun cu rotile. Pentru a putea merge are nevoie de o operație în America care costă 60.000 dolari! Haideți să îl ajutăm să aibă o copilărie fericită, haideți să ne arătăm mărinimia și să donăm din suflet pentru un suflet!

Toti interpreții, dansatorii si copiii de la teatru au acceptat să susțină acest eveniment din suflet, fără să fie plătiți și se unesc pentru a-l ajuta pe Mateo. Delia Jude, Formația Select, Alexandra Dumbrăvean, Maria Marcu, Antonio Josan, Cornelia Ionela Goția, Tudor Limbean, Ansamblul Vințana, Gheorghiță Avrămuț (solist de la Ansamblul Vințana, elevii de la Școala gimnazială Iuliu Maniu vintu de jos și prezentatoarea Angela Chelaru sunt cei care au raspuns afirmativ invitaţiei domnului primar de la Vinţu de Jos de a se implica voluntar în acțiune.

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...