Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Opinii - Comentarii

Mai mulți politicieni decât necuvântătoare, prezenți astăzi la Tîrgul de animale de la Lupșa

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Miercuri, la Lupșa a avut loc un mare târg de animale renumit în zonă pentru numărul mare de crescători ce vor să își valorifice dobitoacele. Pe lângă mușterii sărăciți din zona Apusenilor și mulți gură-cască, la târg s-au înghesuit o mulțime de politicieni. Și ei au încercat să se valorifice, “să se vîndă” cât mai bine alegătorilor veniți la târg fără prea multe parale în buzunare.

Candidați ai principalelor partide politice,  înarmați cu zâmbete, strângeri de mână, materiale de campanie și promisiuni “fără număr” au venit la târg însoțiți de primarii din zonă (aflați în timpul serviciului) și de echipele lor de campanie, pentru a lua pulsul electoratului pe care vor să îl reprezinte în parlament și pentru  a-și propăvădui fiecare mesajul călduros: “Votați-mă!”.

Politicienii au venit încărcați cu pixuri, brichete, etc., pe care le-au împărțit prin târg la cei care au drept de vot. Cadourile au fost parcă mai modeste anul acesta și datorită noii legi electorale, care interzice oferirea alegătorilor de bunuri cu o valoare mai mare de 10 lei. Candidații au venit cu brațele pline și au plecat cu mâna goală. Asta  spre dezamăgirea unor comercianți ce sperau să-și vândă vaca, purcelul sau mioara unui client generos, cum sunt adesea politicienii în campania electorală.

Moții care au venit la târg cu buzunarele goale, cel puțin au plecat cu ele pline de pixuri, brichete și multe promisiuni.

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Mesaje de Florii 2024. Idei de SMS-uri, urări și felicitări care pot fi transmise prietenilor, rudelor şi colegilor care îşi sărbătoresc onomastica

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mesaje de Florii 2024 frumoase. SMS-uri, felicitări de Florii și urări onomastice creștine de Sărbătoarea Floriilor pentru: iubit(ă), prieteni, rude, colegi, șefi, profesoare care au nume de floare. Texte cu mesaje de Florii haiose și amuzante . Mesaje de la mulți ani de Florii • Urări de Florii creștine. Creștinii ortodocși sărbătoresc duminică Floriile, ziua […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea