Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

#madeinalba. Uleiurile presate la rece, povestea de succes a unei familii din județul Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

#madeinalba. Uleiurile presate la rece, povestea de succes a unei familii din județul Alba

Consiliul Județean Alba a creat o postare pe pagina de Facebook, prin intermediul căruia ne este prezentată familia Haiduc, din Ocna Mureș, care produce ulei presat la rece.

În postare, Consiliul a mai îndemnat oamenii să sprijine producătorii locali „ALEGE GUSTUL AUTENTIC! CUNOASTE PRODUCATORI LOCALI!”

„Şi pentru că astăzi este Ziua soarelui 🌞, vă invităm să testaţi uleiul de floarea soarelui 🌻, a cărui aromă de seminţe proaspăt strivite se simte de la prima picătură. Este alegerea perfectă pentru salatele din legume proaspete, de sezon.

Uleiul este un ingredient important în prepararea hranei zilnice, a cărui alegere nu poate fi făcută la întâmplare. Vă recomandăm uleiurile presate la rece #madeinalba, din seminţe alese cu grijă, nesupuse tratamentelor termice sau chimice, de calitate net superioară uleiurilor presate la cald sau rafinate. Uleiurile astfel obţinute păstrează bogaţia de elemente nutritive, vitamine şi minerale conţinute de seminţele din care sunt fabricate.

Prin imagini, vă prezentăm povestea de succes a familiei Haiduc din Ocna Mureș – Alba care, prin produsele sale, ne oferă beneficiile uleiurilor presate la rece.

Bucuraţi-vă de soare, încercaţi produsele #madeinalba, susţineţi producătorii locali!”, este mesajul pe care Consiliul Județean Alba l-a transmis pe Facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea