#madeinalba. Uleiurile presate la rece, povestea de succes a unei familii din județul Alba

#madeinalba. Uleiurile presate la rece, povestea de succes a unei familii din județul Alba

Consiliul Județean Alba a creat o postare pe pagina de Facebook, prin intermediul căruia ne este prezentată familia Haiduc, din Ocna Mureș, care produce ulei presat la rece.

În postare, Consiliul a mai îndemnat oamenii să sprijine producătorii locali „ALEGE GUSTUL AUTENTIC! CUNOASTE PRODUCATORI LOCALI!”

ELIT

„Şi pentru că astăzi este Ziua soarelui 🌞, vă invităm să testaţi uleiul de floarea soarelui 🌻, a cărui aromă de seminţe proaspăt strivite se simte de la prima picătură. Este alegerea perfectă pentru salatele din legume proaspete, de sezon.

Uleiul este un ingredient important în prepararea hranei zilnice, a cărui alegere nu poate fi făcută la întâmplare. Vă recomandăm uleiurile presate la rece #madeinalba, din seminţe alese cu grijă, nesupuse tratamentelor termice sau chimice, de calitate net superioară uleiurilor presate la cald sau rafinate. Uleiurile astfel obţinute păstrează bogaţia de elemente nutritive, vitamine şi minerale conţinute de seminţele din care sunt fabricate.

Mihail David - 2020

Prin imagini, vă prezentăm povestea de succes a familiei Haiduc din Ocna Mureș – Alba care, prin produsele sale, ne oferă beneficiile uleiurilor presate la rece.

Bucuraţi-vă de soare, încercaţi produsele #madeinalba, susţineţi producătorii locali!”, este mesajul pe care Consiliul Județean Alba l-a transmis pe Facebook.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...