Lupta pentru Cotroceni: Cum stau Ponta și Iohannis în cercetările din partid – SONDAJE INTERNE

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

iohannis-pontaSondajele interne ale ACL și PSD arată că Victor Ponta și Klaus Iohannis se vor întâlni, fără doar și poate, în turul doi al alegerilor prezidențiale.

Pe sondajele interne ale PSD, Klaus Iohannis ar avea un procent cuprins între 30-32%, iar obiectivul strategic al PSD ar fi să-l scadă pe ”sibian” la un scor de 28%, potrivit site-ului stiripesurse.ro.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Surse din PNL și PDL au declarat că în sondajele interne Victor Ponta ar avea un procent între 40-43%, ”scor” care reprezintă o medie între două cercetări efectuate separat de PNL și PDL. ACL ar vrea să-l scadă pe Ponta sub 40%, conform sursei citate.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Pentru turul II al alegerilor prezidențiale, lupta se anunță extrem de strânsă. Cei de la PSD susțin că diferența ar fi de 55% la 45% în favoarea lui Victor Ponta.

De partea cealaltă, cei de la PNL și PDL susțin că aceasta ar fi mai mică. 52% la 48%, tot în favoarea lui Victor Ponta, potrivit stiripesurse.ro.

Dragoș SUCIU

Email: dv.suciu@yahoo.com
Tel: 0740.084.098

Facebook 

9 Comentarii

Horea 3 septembrie 2014 at 12:07

PSD ar vrea sa scada procentele lui …
ALC ar vrea sa scada …

De fapt NOI alegatorii (si nu partidele) suntem cei care hotărâm cine va creste sau cine va invinge. Doar doua luni au mai ramas.

startrek 4 septembrie 2014 at 15:24

Domnule ‘ziarist’ iar te-a pus vre-un popa sa scrii articole politice? Ti-as sugera sa scri si despre milioanele de euro care
le-a dat Poanta Bisericii Ortodoxe ca sa faca campanie.
Un exemplu este chiar articolul de mai sus. Campanie pro Poanta!
Oricum sa stiti ca in Alba , Iohannis o sa ia 70 % , daca nu mai mult.
Oamenii sunt satui de minciuni si manipulari /indoctrinari de 2 banuti. CU IOHANNIS PRESEDINTE – TARA MERGE INAINTE!

elector 3 septembrie 2014 at 12:37

„Dacă votul nostru ar putea schimba ceva, nimeni nu ne-ar mai lăsa să votăm.” — Mark Twain

Horea 3 septembrie 2014 at 13:36

@elector

Cu toata popularitatea de care s-a bucurat CÂNDVA Mark Twain, nu pot sa fiu de acord – in zilele noastre -cu citatul de mai sus.

Horea 3 septembrie 2014 at 13:38

@elector

Cu toata p.o.p.u.l.a.r.i.t.a.t.e.a de care s-a bucurat CÂNDVA Mark Twain, nu pot sa fiu de acord – in zilele noastre -cu citatul de mai sus.

blajinul 4 septembrie 2014 at 8:37

Mare adevar!

Nicolae 4 septembrie 2014 at 11:34

Sa speram ca nu va iesi Ponta presedinte.Iohannis merita sa fie ales presedintele Romaniei.Ponta este genul de om in care nu poti avea incredere.Genul care te sapa pe la spate chiar daca din fata iti zambeste, plus ca nu-i curat, a copiat diploma…, cariera lui de pana acuma s-a bazat strict pe relatile care le-a avut, strict pe partid.De ex cand a fost confruntarea Basescu – Geoana mai demult Ponta duce florile la Geoana cumva sa apara si el acolo,un papitoi…, nu-i un om care prin puterea proprie a facut ceva…e genul de om PSD-ist convins care pupa … ca sa ajunga unde isi propune fara sa se bazeze pe fortele proprii.De genul acesta de oameni trebui sa scape Romania, din pacate inca mai sunt multi.

Robert 4 septembrie 2014 at 21:55

Se pare ca nici Iohannis nu prea este neamt, cind Antonescu sa ridicat de pe scaun sa mearga la buda hop Iohannis sa pus pe scaun si nu sa mai ridicat , copie fidela cu faza draga Stolo

Robert 4 septembrie 2014 at 22:03

O zicala veche spune ,, LA POMUL LAUDAT SA NU TE DUCI CU SACUL (SASUL )

Comentariile sunt oprite