Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

LUNI: Ședință ordinară la Consiliul Local Blaj. Aprobarea alocării sumei de 16.000 de lei din bugetul local pentru manifestarea ”Blajul salută Marea Unire”, printre cele 5 proiecte de pe ordinea de zi

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

primaria-blajConsiliul local al municipiului Blaj este convocat în şedinţă ordinară, pe data de 21 noiembrie 2016, la ora 16.00. Între cele 5 proiecte de hotărâre care vor fi supuse la vot se află aprobarea alocării sumei de 16.000 de lei din bugetul local pentru manifestarea ”Blajul salută Marea Unire”, suplimentarea cotizatiei cu suma de 60.000 lei din bugetul local pentru Asociația Blaj 2020 și rectificarea bugetului pe anul 2016.

Ședința se va desfășura în sala mică de ședințe a Primăriei municipiului Blaj, Piața 1848, nr.16.

 Ordinea de zi :

1. PROIECT DE HOTARARE, prin care Consiliul Local al municipiului Blaj aproba asocierea municipiului Blaj-U.A.T. Blaj    alaturi de U.A.T. Craciunelu de Jos – comuna Craciunelu de Jos, si Serviciul Public de Interes Local ”Gospodarie Comunala” Blaj  in ”Asociatia Civitas Floris” Blaj.

2.PROIECT DE HOTARARE , prin care Consiliul Local al municipiului Blaj aproba suplimentarea cotizatiei cu suma de 60.000 lei din bugetul local al municipiului Blaj aferent anului 2016 pentru Asociatia Blaj 2020.

3. PROIECT DE HOTARARE, prin care Consiliul Local al municipiului Blaj aproba rectificarea bugetului local pentru anul 2016.

4. PROIECT DE HOTARARE,  prin care Consiliul Local al municipiului Blaj , aproba  modificarea si completarea HCL  Blaj nr. 194/30.07.2012 in legatura cu  asocierea Judetului Alba prin Consiliul Judetean Alba cu municipiul Blaj prin Consiliul Local al municipiului Blaj in vederea  reabilitarii Palatului Cultural Blaj .

5.PROIECT DE HOTARARE,  prin care Consiliul Local al municipiului Blaj , aproba  alocarea sumei de 16.000 lei din   bugetul local  al municipiului Blaj  de la cap. 67.02 cultura recreere, religie,  necesara finantarii cheltuielilor ocazionate cu desfasurarea manifestarii ,,BLAJUL SALUTA MAREA UNIRE”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Imobilul școlii din localitatea Henig se transformă în capelă și centru de cateheză: Licitația de peste 1 milion de lei, lansată pe SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Imobilul școlii din localitatea Henig se transformă în capelă și centru de cateheză: Licitația de peste 1 milion de lei, lansată pe SEAP Primăria comunei Berghin a scos la licitație pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice schimbarea imobilului școlii din localitatea Henig în capelă și centru de cateheză. Licitația are o valoare de peste 1,1 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea