// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Luni, 10 decembrie 2018: Marșul Tăcerii la Cugir – campanie de conștientizare a fenomenului violenței

În cadrul celor 16 zile de activism pentru combaterea violenţei împotriva femeii, Serviciul Public de Asistență Socială Cugir desfăşoară sub sloganul „Fii un zid, nu face un zid!” ediţia a II-a, o campanie de conştientizare a fenomenului violenţei. În cadrul demersului au fost și vor fi cuprinse acţiuni de informare la nivelul liceelor şi şcolilor din Cugir şi Vinerea, precum și în cadrul Centrului de zi pentru persoane vârstnice, susţinute de către profesionişti din cadrul SPAS şi alţi actori cheie implicaţi în problematica violenţei în familie. 

De amintit că, în data de 22.11.2018 s-a organizat la sediul Centrului Multifuncţional de Servicii Sociale un workshop la care au participat profesori din Cugir şi Vinerea, întâlnirea având drept scop evidenţierea importanţei cadrului didactic în prevenirea fenomenului violenţei în familie.

Conform calendarului de acțiuni, în 07.12.2018 la sediul Centrului Cultural Cugir va avea loc simpozionul „Aspecte legale şi practice în dezvoltarea parteneriatului public-privat în domeniul violenţei în familie”, la care sunt invitaţi colaboratori de la nivel local, judeţean, dar şi din judeţele Cluj şi Hunedoara.

În data de 10.12.2018, ora 14,30, la Centrul Cultural va avea loc acţiunea finală a campaniei, urmată de Marşul Tăcerii cu plecare de la Centrul Cultural Cugir până la Biserica Ortodoxă ,,Adormirea Maicii Domnului”, eveniment la care sunt invitați să ia parte cât mai mulți localnici.

(C.P.)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419