Ludovic Orban, susținut în unanimitate de liberalii din Alba. Florin Roman: Îi vom cere să ne asumăm proiectul de țară care include și Centenarul Unirii

Liberalii din Alba îl susțin pe Ludovic Orban la președinția partidului, potrivit unei deicizii adoptate, joi, în unanimitate de către Biroul Politic Județean al PNL Alba. Deputatul Florin Roman a scris pe Facebook că liberalii îi vor cere lui Orban asumarea proiectului de țară al președintelui Klaus Iohannis, care include și Centenarul Marii Uniri.

”Astăzi BPJ al PNL Alba, cea mai puternica organizație PNL din România a dat unda verde susținerii in bloc pentru candidatura lui Ludovic Orban. Vom confirma votul in bloc pentru Orban și in CDJ. După alegerea lui ca președinte al PNL ii vom cere lui Ludovic Orban sa ne asumam proiectul de țara al președintelui Johannis, care include și Centenarul Marii Uniri!”, a scris Florin Roman.

La rândul său, liderul PNL, Mircea Hava, a transmis într-un comunicat de presă că ”opțiunea tuturor celor 32 membri prezenți din totalul de 39 membri a fost unanimă: Ludovic Orban, președinte”.

La președinția PNL și-a mai depus candidatura și Cristian Bușoi.

Viitorul preşedinte al PNL va fi ales de către 5.000 de delegaţi la congresul din 17 iunie, care va avea loc la Romexpo în Bucureşti.

Competiţia pentru conducerea PNL a devenit o cursă în doi, după ce prim-vicepreşedintele PNL Cătălin Predoiu şi-a anunţat retragerea.

Dragoș SUCIU

Email: dv.suciu@yahoo.com
Tel: 0740.084.098

Facebook 

4 Comentarii

gandul al bun 19 mai 2017 at 21:33

Cererti nemtilor, sa va dea ceea ce meritati !

pedelistul ...liberal 20 mai 2017 at 11:25

Are si piticutu` un….fix ! Centenaru`, care va avea loc peste aproape……2 ani ! Si da-i…si lupta….!!!

Robes Piere 22 mai 2017 at 11:07

si ala fiind roman get-beget o sa fie trup si suflet de partea centenarului dar sigur ca e mai la obiect decat busoi ca prospatura nu s-a gasit prin partid sa preia conducerea doar dinozaurienii

athos 22 mai 2017 at 12:51

Numai” fiomi” prin PNL Alba!!!Cu „fiom” Orban…..va umpleti de respect,dar NU PREA AVETI CE ALEGE,doar”cozi de topor” si „diletanti” prin partid.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...