Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Loteria bonurilor fiscale: Extragere specială în a doua zi de Paște

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ministerul Finantelor Publice organizează luni, 2 mai, o extragere speciala de Paste a Loteriei bonurilor fiscale, la care participa bonurile emise in perioada 1 februarie – 16 aprilie 2016, potrivit unui comunicat de presă. 

 loteria_bonuri_fiscale_22553800Fondul de premiere este de un milion de lei, iar din aceasta suma vor fi acordate cel mult 100 de premii.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

„La extragerea ocazionala a Loteriei bonurilor fiscale organizata luni, 2 mai 2016, cu prilejul sarbatorilor de Paste, participa bonurile fiscale emise in perioada 1 februarie – 16 aprilie 2016. Fondul de premiere este de un milion de lei, suma din care vor fi acordate cel mult 100 de premii”, se mentioneaza intr-un comunicat al institutiei.

Selectia castigatorilor va fi realizata in doua etape. Prima etapa va avea loc luni, 2 mai 2016, si va consta in extragerea bilelor care vor desemna luna, ziua si valoarea bonurilor castigatoare. Daca numarul cererilor de revendicare depaseste 100, va fi organizata o a doua extragere, pentru desemnarea celor 100 de castigatori.

Extragerea va fi organizata in studioul TV al Loteriei Romane, incepand cu ora 19:45. Extragerea este publica si va putea fi transmisa, in direct, de toate televiziunile interesate, prin preluarea semnalului audio-video de la studioul Loteriei Romane.

Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-ul Ministerului Finantelor Publice (MFP), al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) si al Companiei Nationale „Loteria Romana’ (CNLR) pentru o perioada de minimum 30 de zile.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Burse de merit 2024: Ce sume pot primi lunar elevii care au rezultate bune la școală. Alte burse

Ziarul Unirea

Publicat

în

Burse de merit 2024: Ce sume pot primi lunar elevii care au rezultate bune la școală. Alte burse Bursa de merit se acordă, în 2024, celor mai buni 30% elevi din fiecare clasă, în ordinea descrescătoare a mediilor generale anuale. Bursele de merit se acordă în ordinea descrescătoare a mediilor generale anuale. Pentru elevii de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea