Locuitorii orașului Abrud primesc iar apă ”cu porția”, din cauza secetei. Programul de furnizare, începând din 10 august

Locuitorii orașului Abrud primesc, din nou, apă „cu porția”, din cauza secetei și a reducerii debitului la sursă. Reprezentanții APA CTTA au anunțat că furnizarea apei se va face din nou după un program stabilit, pus în practică începând de joi, 10 august.

„SC APA CTTA SA ALBA vă informeaza că, urmare a secetei și a lipsei precipitațiilor din ultima perioadă, debitele văilor Buninginea si Cernita, precum și a izvorului Vulcan, au scăzut drastic, ceea ce ne obligă de astăzi, 10.08.2017, la următorul program de furnizare a apei potabile în orașul Abrud: între orele 06:00-11:00 și 17:00-22:00. În funcție de rezervele de apă acumulate, acest program poate suferi modificări ulterioare.

ELIT

La reluarea furnizarii apei pot apărea local depășiri ale parametrului turbiditate, situație în care vom fi nevoiți să procedăm la purjarea apei, până la încadrarea în parametrii de calitate.

Vă mulțumim pentru înțelegere!”, au transmis reprezentanții societății care furnizează servicii de apă și canal în județul Alba, APA CTTA.

Mihail David - 2020

 

Alexandra MATEȘ

Email: ale_mates@yahoo.com
Tel: 0722.661.325

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...