Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Locuitorii din Rădești au rămas cu gunoiul la poartă. Firma de salubrizare a încetat activitatea de colectare a deșeurilor menajere la nivelul comunei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mare le-a fost mirarea gospodarilor din Rădești când au constatat că autoutilitara care în mod normal,   joi dimineața, venea pentru ridicarea gunoiului menajer, întârzie să apară.

Abia ceva mai târziu au aflat de la edilii comunei că firma SC Financiar Urban SRL Pitești –  punct de lucru Ocna Mureș, a încetat contractele de prestări servicii încheiate cu locuitorii din cele trei sate componente: Rădești, Leorinț și Meșcreac.

După cum ne-a informat primarul din Rădești, Alin Nicula, societatea care timp de cinci ani a efectuat serviciul de colectare a deșeurilor menajere la nivelul localității, a refuzat să mai incheie noi contracte pentru perioada ce urmează.

Așa că, până cel puțin săptămâna viitoare, gunoiul colectat în pubelele localnicilor, va mai aștepta până va fi colectat de către o nouă firmă de salubrizare.

Potrivit primarului Nicula, există aproape certă colaborarea cu o firmă din Oradea, care a acceptat să încheie contracte de colectare a deșeurilor  cu localnicii din cele trei sate componente ale comunei Rădești, iar de săptămâna viitoare începe ridicarea gunoiului. Conform informațiilor, operația de colectare ar urma să aibă loc odată la două săptămâni.

   (C.P.)  


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Paștele ORTODOX 2024: Programul slujbelor religioase la Catedrala Încoronării din Alba Iulia, în Săptămâna Mare, 28 aprilie – 5 mai 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Paștele ORTODOX 2024: Programul slujbelor religioase la Catedrala Încoronării din Alba Iulia, în Săptămâna Mare, 28 aprilie – 5 mai 2024 Săptămâna Mare sau a Patimilor exprimă perioada de la Florii până în Sâmbăta cea Mare inclusiv. Conform rânduielilor canonice, în aceasta săptămână se ajuneaza până spre seara. Caracteristica esenţiala a acestei săptămâni sunt Deniile. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea