LIVE VIDEO| Recital de excepție, cu distanțare socială, Cvartetul de coarde „Augustin Bena” și Fanfara Județului Alba în Piața Cetății din Alba Iulia

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Centrul de Cultură „Augustin Bena” Alba organizează, duminică, 21 iunie 2020, în Piața Cetății din Alba Iulia, două recitaluri de excepție, evenimentele culturale fiind organizate cu respectarea unor reguli stricte de distanțare socială și de dezinfectare pentru prevenirea răspândirii coronavirusului. Intrarea la ambele spectacole este liberă, în limita a 250 de spectatori.

Primul eveniment cultural începe la ora 18:00, fiind vorba de un recital cameral susținut de Cvartetul de coarde „Augustin Bena” al județului Alba. În program sunt incluse lucrări muzicale semnate de L. Bocherini, J. S. Bach, F. Kreisler, E. Elgar, J. Williams, C. Gardel, Eduardo di Capua, Camille Saint-Saens, P. I. Ceaikovski, J. Brahms, Goran Bregovic, A. Piazzolla.

ELIT

 

Recital de exceptie, Cvartetul de coarde “Augustin Bena” în Piata Cetatii din Alba Iulia

Publicată de Ziarul Unirea pe Duminică, 21 iunie 2020

Recital de exceptie, Fanfara centrului de cultura “Augustin Bena” în Piata Cetatii din Alba Iulia

Publicată de Ziarul Unirea pe Duminică, 21 iunie 2020

După o scurtă pauză, de la ora 19:00, evenimentele vor continua cu un recital extraordinar susținut de Fanfara Județului Alba dirijată de Coriolan Honcaș. Fanfara va încânta spectatorii cu marșuri și muzică de promenadă într-un recital de aproape o oră.
Ca și în cazul evenimentelor precedente, Piața Cetății din Alba Iulia a fost pregătită special, astfel încât a fost delimitat perimetrul cu garduri de protecție, au fost marcate locurile în care este amplasat fiecare scaun pentru spectatori, cu respectarea regulilor de distanțare socială, și au fost stabilite zonele de acces.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419